Inspiration

Sund aftensmad

Inspiration til sund aftensmad. Lav alle familefavoritterne i en sundere udgave.

Kig med her, hvis du er på udkig efter sund aftensmad!

Her er alle klassikerne lavet som sund aftensmad, f.eks. boller i karry, millionbøf, pasta carbonare og meget mere med et sundere tvist, så der er masser af familiefavoritter at vælge imellem, når du gerne vil leve lidt sundere.

Klik på de gule links for at komme til opskriften.

Når jeg sammensætter mine opskrifter, lader jeg meget gerne grønsager spille hovedrollen. Når grønsagerne er integreret i retten, får vi masser af fibre, vitaminer og sund mæthed. 

Heldigvis har vores børn aldrig været grønsagsforskrækkede og jeg har altid kunnet sætte sunde måltider på bordet uden brok. Men er der grønsagsforskrækkede medlemmer af familien, kan det sagtens lade sig gøre at få dem til at spise med alligevel – i mange tilfælde “opdager” de nemlig slet ikke, at der er mange grønsager i retten.

Fælles for de her opskrifter er, at de indeholder meget lidt stivelse og kulhydrater i form af brød, hvide ris og pasta. Ikke at der overhovedet er noget i vejen med kulhydrater, for de grove kulhydrater er en vigtig del af vores kost. Men du kan sagtens minimere eller helt udelade disse ting og stadig have et balanceret måltid – især hvis du gerne vil tabe dig lidt, men også bare hvis du vil have et lidt sundere afsæt i dagens måltider. Hvis ris eller pasta er valgt som tilbehør, så vælg brune ris og fuldkornspasta og skru lidt ned for mængden, så de bliver serveret som tilbehør og ikke som hovedbestanddel.

Sund aftensmad

Opskrifter på sund aftensmad. Alle familiefavoritterne lavet i en sundere udgave, så du kan spise med god samvittighed, hvis du gerne vil leve sundere.
Antal 4 personer
Kategori: Aftensmad
Søgeord: sund aftensmad, sundere mad