Inspiration

Tømmermændsmad

Tømmermændsmad

Er det dagen derpå? Så skal menuen stå på tømmermændsmad!

Tømmermændsmad skal være snasket, men nemt at spise – det må gerne kunne indtages i sofaen og med kun én hånd.

Hjemmelavet tømmermændsmad er selvfølgelig altid bedre end det, du kan købe i grillbaren og ganske sikkert billigere. Om du vil, kan du også lave maden en hel del sundere end grillbaren.

Variationerne er mange – tømmermændsmad er ikke kun burger og pommes frites. Det kan også være pizza eller asiatiske retter.

Her får du forslag til det hele:

Burger

Mexikanske burgere

Mexikansk burger

Snaskede burgere pakket ind i mexikanske pandekager med ost samt karameliserede løg med peberfrugt.

Napoliburger

Napoliburger

Napoliburger er en skøn sandwich med krydret bøf, rød pesto og tomat-avocadosalsa.

Kyllingeburger

Kyllingeburger

En burger behøver ikke være med oksekød. Denne lækre burger er baseret på hakket kylling med masser af farve- og smagsgivende grønsager

Sloppy Joe’s sandwich

Sandwich á la Sloppy Joe’s

Sloppy joes er en amerikansk klassiker, der består af en burgerbolle med fyld af en krydret kødsovs med masser af løg. I dagens tallerken-udgaven er den tilføjet godt med sunde grønsager.

Burger af grønsagsfladbrød med karameliserede løg

Grønsagsfladbrød med grillbøf og karameliserede løg

Her har du en dejlig saftig og totalt lækker burger, der bon’er helt ud på sundhedsskalaen. Istedet for de sædvanlige burgerboller bruger vi nemlig her grønsagsfladbrød

Grove burgerboller

Grove burgerboller

Grove burgerboller med sesam. Er let grove og smager superlækkert til alle former for hjemmelavede burgere eller sandwich. Bag med fuldkornshvedemel, grahamsmel eller hvid hvede.

Pizza

Pizza Capricciosa

Pizza

Lav nemt 3 forskellige pizzaer, så alle i familien kan få deres favorit. Lav en med kartofler og gedeost, en med skinke, champignon og artiskok og en med pepperoni.

Calzone fyldt pizza

Calzone – indbagt pizza 

Calzone – opskrift på indbagt pizza med pasta og kødsovs. Spring køen hos pizzamanden over og lav din egen calzone på 30 minutter. Det smager himmelsk!

Pitapizza

Pita pizza

Pita pizza er super-duper nemme og billige at sætte på bordet. Genialt indlæg til børnefødselsdage, natmad eller en nem aftensmad. Vælg fyld efter smag.

Nudler m.m.

Stegte nudler med oksekød

Stegte nudler med oksekød

Opskrift på stegte nudler med oksekød og masser af sprøde grønsager. Hjemmelavet fast food af den allerbedste og sundere slags.

Stegte nudler med kylling og grønt

Stegte nudler med kylling og grønt

Lav selv stegte nudler med kylling og grønt, som er både bedre og billigere end købt fast food. Her er brugt spidskål, rødløg, gulerødder, peberfrugt og spinat.

Pad Thai

Pad Thai med kylling og spidskål

Lav din egen Pad Thai med sprøde bønnespirer, skarpe forårsløg og knasende peanuts som topping. Med spidskål bliver retten en del sundere end take away udgaven.

wok med hakket oksekød

Nem wok med hakket oksekød og grønsager

og grønsager

Denne nemme wok ret med hakket oksekød og grønsager kan serveres med ris, nudler eller det kan bruges som fyld i forårsruller. Opskrift på nem og sund hverdagsret.

Nachos med kylling

Gratinerede nachos med kylling og salat

Nachos med kylling er den ultimative favoritret når aftensmaden skal gå lidt stærkt. Serveret med smeltet ost, sprød salat og cremet guacamole.

Tømmermændsmad

Masser af opskrifter på tømmermændsmad. Mad til dagen derpå. Burger, pizza og junk food, der gør dagen derpå lettere at komme igennem.
Søgeord: burger, dagen derpå, Fast food, hjemmelavet, hjemmelavet pizza, junk food, Nudler, tømmermændsmad

Hvad synes du om opskriften?