Nem wok med hakket oksekød og grønsager
3. december 2017
/ 2 kommentarer

Denne nemme wok med hakket oksekød og grønsager smager ligesom fyldet i forårsruller. Det kan spises alene som her, serveret med ris eller nudler eller det kan bruges som fyld i forårsruller
Hvad synes du om opskriften? Bedøm med stjerner
Nem wok med hakket oksekød og grønsager
Denne nemme wok ret med hakket oksekød og grønsager kan serveres med ris, nudler eller det kan bruges som fyld i forårsruller. Opskrift på nem og sund hverdagsret.
Antal 4 personer
Kategori: Aftensmad
Søgeord: Forårsruller, Nem aftensmad, stir-fry, sund aftensmad, wok
Hvad synes du om opskriften?
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 fed presset hvidløg
- 1 stykke revet ingefær
- 4 gulerødder i tynde strimer
- 1 bundt forårsløg i tynde skiver delt i hvid og grøn del
- 1 dåse minimajs eller 1 bakke friske halverede
- 1 dåse bønnespirer elller 1 bakke friske
- 300 g fintstrimlet hvid- eller spidskål
- 1 dl soya
- 1 spsk risvinseddike eller hvidvinseddike
- 1 spsk sesamolie
- 1 spsk Maizenamel
- Lidt sesamfrø til drys kan udelades
Sådan gør du
- Steg kødet i en wok eller dyb pande.
- Tilføj det hvide af forårsløg, hvidløg, hvidkål og gulerødder og steg videre i ca. 15 minutter til grønsagerne er møre.
- Tilføj minimajs og bønnespirer. Bruger du friske, skal de have 3-5 minutter. Bruger du dåser, skal de blot varmes igennem.
- Bland soya, ingefær, risvinseddike, sesamolie og Maizena i en lille skål.
- Hæld det over retten og bland det hele godt sammen.
- Server i portionsskåle, drys med det grønne af forårsløg og sesam.
Hej!
Vil prøve denne, men 2 dl soya? Og hvornår skal hvidløg i spil? 🙂
Hej Mille
Hvor er det godt du spørger! Jeg har da haft hovedet under armen, da jeg skrev det her ind. Jeg har fundet mine gamle noter frem og der skal kun 1 dl soya i. Hvis du stadig synes det lyder af meget, kan du starte med 1/2 dl og så tilføje mere efter smag.
Selv pøser jeg bare noget i uden at måle op, så jeg havde slet ikke bemærket fejlen ;o)
Hvidløget skal i under pkt 2 sammen med forårsløg mm.
Håber du synes om resultatet.
Mvh Eva, dagenstallerken