Om dagens tallerken

Velkommen til dagens tallerken

På dagens tallerken finder du ideer til aftensmad og herlig, sundere mad, der kan laves på travle dage.

Kender du det, at man kommer sent hjem, har haft en travl dag på arbejde og bare ikke orker køen i supermarkedet? Eller at du bare er fuldstændig ideforladt og står og glor i køleskabet og bare håber inspirationen indfinder sig? Eller at vennerne lige kigger ind ved spisetid og du gerne vil byde på aftensmad?

Det kender jeg nemlig godt! Og det vil jeg gerne hjælpe dig med at lave om på. Følg med her og få inspiration til god og sund aftensmad, du kan servere uden at bruge en evighed i køkkenet.

Få aftensmads ideer her

Madlavning er min store hobby. Jeg er altid på jagt efter nye opskrifter og finder på ny-fortolkninger af familiens klassiske retter. Og det er som regel med et sundt tvist, så  jeg sikrer mig at familien får god og sund aftensmad hver eneste dag. De opskrifter og billeder, du ser her på siden, er nemlig det jeg serverer herhjemme til familien, som består af min mand og 2 teenagepiger udover mig selv, selvfølgelig. Jeg har et fuldtidsjob, som sammen med sport 3-4 gange om ugen, tager meget af min tid. Så jeg går mest op i hverdagsmad – som knipses med kameraet mens familien sidder klar ved bordet og venter. Desserter og kage får vi ikke så tit, så det finder du ikke så meget af her.

Jeg arbejder ofte ud fra et basislager af ingredienser, så jeg altid kan trylle en middag frem til fire-fem personer. Jeg er ikke bleg for at bruge halvfabrikata i en snæver vending og jeg er en haj efter gode tilbud til fryseren, så min hverdagsmad kan laves både hurtigt og billigt.

Du er velkommen til at kigge med – det vil glæde mig du kan blive inspireret undervejs.

Alle opskrifter er til 4 personer, med mindre andet er nævnt.

Det er helt gratis at bruge dagenstallerkens opskrifter. Men det koster jo lidt at drive, så jeg håber du bærer over med de reklamer, der findes her på bloggen.

Følg med på Bloglovin

Følg med på Facebook

Følg med på Instagram

Følg med på Pinterest

Dagens tallerken er nemme opskrifter på hverdagsmad med ideer til aftensmad, der er både sund aftensmad og nemme at få på bordet på travle hverdage.