Nytårsmenu
Forslag til nytårsmenu – få inspiration til forret, hovedret med tilbehør, dessert og natmad.
Alle opskrifterne i nytårsmenuen kan forberedes i god tid. Du kan derfor nyde tiden med dine gæster helt uden stress.
Vores nytårsmenu bliver:
Til Dronningens nytårstale
Sammen med aftenens første par glas bobler, får vi lidt snacks at nippe til.
Forret
Jeg laver en gang hjemmelavet ravioli med fyld af spinat og ricotta og serveret med brunet smør og hasselnødder. Jeg laver raviolien af friske lasagneplader, men vil du komme nemt over det, så køb færdige raviolier i en god kvalitet. Serveret på denne måde bliver de superlækre selvom de ikke er hjemmelavede og vil være fine til din nytårsmenu.
Ravioli
Opskrift på nem ravioli med fyld af spinat og ost. Serveret som forret med brunet smør, ristede hasselnødder og revet parmesan.
Hovedret til nytår
Kødet til hovedretten i vores menu nytårsaften er næsten altid en form for oksekød. I år bliver det en lækker bøf Wellington, der er supernem at forberede i god tid. Dertil sprøde pommes anna kartofler, lækre ovnbagte rødbeder og en skøn brombærsauce.
Bøf Wellington
Opskrift på den lækre bøf Wellington med oksemørbrad indbagt i butterdej med champignon og tørret skinke. Skønt til gæster og lækkert til en nytårsmenu.
Pommes anna
Opskrift på pommes anna – de små sprøde og delikate kartoffelruder, som du kender fra restauranten. Du kan sagtens lave dem selv. Og de er helt perfekte til en god gæstemenu. Både fordi de smager godt, men også fordi de kan laves i god tid.
Brombærsauce
Udnyt sæsonens lækre brombær i en brombærsauce, der passer rigtig godt til både rødt oksekød og dyrekølle. Du kan bruge både friske og frosne brombær til sovsen.
Bagte rødbeder
Rødbeder bliver ekstra lækre når de bages i ovnen. Og de passer supergodt til rødt oksekød.
Dessert
Vores dessert bliver den skønneste moussekage med smag af hindbær og mango på en bund af lækker mørk brownie. Kagen kan forberedes i god tid og kan sagtens laves af uerfarne bagere!
Browniemoussekage med hindbær og mangomousse toppet med passionsfrugtgele
Opskrift på browniemoussekage med hindbær- og mangomousse toppet med passionsfrugtgele. Skøn dessert, som ikke er svær at lave. Er en flot dessert til nytår.
Natmad
Nytårsaften er altid lang. Og når alle er retur efter nytårskrudtet er fyret af, danseskoene er blevet luftet og maven skal fyldes igen, skal der lidt natmad på bordet.
Pita pizza
Pita pizza er super-duper nemme og billige at sætte på bordet. Genialt indlæg til børnefødselsdage, natmad eller en nem aftensmad. Vælg fyld efter smag.