Inspiration

Nytårsmenu

Nytårsmenu

Forslag til nytårsmenu – få inspiration til forret, hovedret med tilbehør, dessert og natmad.

Vores 2021 nytårsmenu bliver:

Til Dronningens nytårstale

Sammen med aftenens første par glas bobler, får vi lidt snacks at nippe til.

Forret

Jeg laver en gang hjemmelavet ravioli med fyld af spinat og ricotta og serveret med brunet smør og hasselnødder. Jeg laver raviolien af friske lasagneplader, men vil du komme nemt over det, så køb færdige raviolier i en god kvalitet. Serveret på denne måde bliver de superlækre selvom de ikke er hjemmelavede og vil være fine til din nytårsmenu.

Hovedret til nytår

Kødet til hovedretten i vores menu nytårsaften er næsten altid en form for oksekød. I år har jeg fået en stor, mør oksecuvette, som lige passer til de 6 personer vi bliver til nytår. Stegen serveres med en skøn brombærsauce, små lækre kartoffel-selleritoppe, der er supernemme at forberede i god tid samt de skønneste ovnbagte rødbeder.

Dessert

Vores dessert bliver den skønneste moussekage med smag af hindbær og mango på en bund af lækker mørk brownie. Kagen kan forberedes i god tid og kan sagtens laves af uerfarne bagere!

Natmad

Selvom det ikke bliver en kæmpefest i 2021, er aftenen dog altid lang. Og når alle retur efter nytårskrudtet er fyret af, danseskoene er blevet luftet og maven skal fyldes igen, skal der lidt natmad på bordet.

Her er andre forslag til nytårsmenuen:

Forret

Tilbehør til hovedret

Grønt og salat til nytårsmad

Nytårsdessert