Kyllingefars eller hakket kylling er dejligt magert kød, som kan anvendes i mange skønne opskrifter. Her får du mine bud på gode opskrifter med kyllingefars – fra frikadeller til burger til suppe mm.
Tips til opskrifter med kyllingefars
Kylling – også hakket kylling – skal altid gennemsteges
Hold ikke igen med krydderier og smagsgivere. Kyllingefars i sig selv kan godt være ret neutralt i smagen, så giv den endelig gas med smag. Du kan f.eks. lave kyllingefrikadeller præcis som du plejer at lave almindelige frikadeller, men så giv den et ekstra skud med f.eks. lidt krydderurter for at fyre op for smagen.
Prøv at bruge hakket kylling i alle de retter, hvor du ellers ville bruge hakket kalv og flæsk. Typisk er hakket kylling mere magert, så du kan spare en del kalorier ved at vælge hakket kylling.
Her er flere opskrifter med kyllingefars. Alt fra frikadeller til suppe og auberginelasagner. Hakket kylling er alsidigt og kan bruges til mange lækre retter.
Her på dagens tallerken finder du ideer til sund og nem aftensmad, der oftest kan laves på ganske kort tid af ingredienser du allerede har i køkkenet.
Her er fokus på opskrifter på letlavede familiefavoritter, der er nemme at få på bordet på travle hverdage.