Inspiration

Opskrifter med kyllingefars

Opskrifter med kyllingefars

Kyllingefars eller hakket kylling er dejligt magert kød, som kan anvendes i mange skønne opskrifter. Her får du mine bud på gode opskrifter med kyllingefars – fra frikadeller til burger til suppe mm.

Tips til opskrifter med kyllingefars

  • Kylling – også hakket kylling – skal altid gennemsteges
  • Hold ikke igen med krydderier og smagsgivere. Kyllingefars i sig selv kan godt være ret neutralt i smagen, så giv den endelig gas med smag. Du kan f.eks. lave kyllingefrikadeller præcis som du plejer at lave almindelige frikadeller, men så giv den et ekstra skud med f.eks. lidt krydderurter for at fyre op for smagen.
  • Prøv at bruge hakket kylling i alle de retter, hvor du ellers ville bruge hakket kalv og flæsk. Typisk er hakket kylling mere magert, så du kan spare en del kalorier ved at vælge hakket kylling. 

Opskrifter med hakket kylling

Kyllingeboller med basilikum og grønt

Kyllingeboller med basilikum og grønt
Skønne små kyllingeboller med basilikum serveret med grønt og cremet pasta. En nem ret med hakket kylling, der hurtigt kan laves.

Skipper Skræk frikadeller og pasta med peberfrugtsauce

Skipper skræk frikadeller med pasta i peberfrugtsauce
Pasta med peberfrugtsauce udgør kernen i denne ret. Den lækre peberfrugtsauce serveres med kyllingefrikadeller med spinat – kaldet Skipper Skræk frikadeller.

Eksotiske boller i kokoskarry med masser af grønt

Boller i kokoskarry
Skøn opskrift på boller i kokoskarry, der er lavet med hakket kylling og masser af grønsager i en krydret kokossauce. Server med ris.

Kyllingefrikadeller med grønsager og feta

Kyllingefrikadeller
Kyllingefrikadeller med grønsager og feta er en dejlig og nem opskrift til hverdage. Kyllingefrikadellerne bliver dejligt saftige og smagfulde.

Barbecuemarinerede kyllingefrikadeller med coleslaw

Kyllingefrikadeller i barbecue og pita
Barbecuemarinerede kyllingefrikadeller er fyldt med revet squash, bagt i ovnen, vendt med skønt krydret barbecuemarinade. Server evt. i pitabrød sammen med coleslaw

Portions auberginelasagne med kylling, spinat og hytteost

Auberginelasagne
Auberginelasagne med kylling, spinat og hytteost. Gratineret med tomatsauce.

Proteinsalat

Proteinsalat
Proteinsalat er en skål fyldt med gode, nærende og proteinrige sager: Kyllingefrikadeller, kogt quinoa og hummus samt salat og grønsager.

Kyllingekarbonader

Kyllingekarbonader
Lækre kyllingekarbonader serveret med dampede ærter og en fløjsblød kartoffelmos. Dejlig hverdagsmad med fedtfattigt hakket kyllingekød.

Asiatisk farsbrød

Asiatisk farsbrød
En dansk klassiker med et asiatisk twist. Farsbrødet får en lækker smag af den asiatisk-inspirerede glaze af ribsgele og hoisinsauce.

Kyllingeburger

Kyllingeburger
Lækker burger baseret på hakket kylling med masser af farve- og smagsgivende grønsager

Asiatiske kyllingefrikadeller i teriyaki

Asiatiske kyllingefrikadeller
Små velsmagende asiatiske kyllingefrikadeller med sauterede peberfrugter i 3 farver svøbt i en lækker teriyakisovs.

Cremet broccolisuppe med kyllingeboller

Broccolisuppe
Denne broccolisuppe med kyllingeboller har det hele! Den er sund, har en flot farve, er billig, kræver kun én gryde og giver stor mæthed. Server alene eller med pestobrød.

Tærte med kyllingebund

tærte med kyllingebund
Lækker tærte med kyllingebund og spinatfyld. Bunden er lavet af hakket kylling og fyldet er i denne opskrift spinat. Serveret med salat har du et kalorielet måltid, fyldt med protein og som smager dejligt.

Fyldt kyllingeroulade med gulerodstzatziki

Fyldt kyllingeroulade
Kyllingerouladen er fyldt med spinat og hvidløgsost

Opskrifter med hakket svinekød Søger du opskrifter med hakket svinekød? Find inspiration til aftensmad med hakket svinefars lige her.

Hvad synes du om opskriften? Bedøm med stjerner

Opskrifter med kyllingefars

Her er flere opskrifter med kyllingefars. Alt fra frikadeller til suppe og auberginelasagner. Hakket kylling er alsidigt og kan bruges til mange lækre retter.
Antal 4 personer
Kategori: Aftensmad
Søgeord: hakket kylling, kyllingefars, sund aftensmad, sundere mad

Hvad synes du om opskriften?