Aftensmad, Frokost, Salat

Kartoffelsalat med spinatpesto

Kartoffelsalat med spinatpesto

Skal du have kartoffelsalat til din sommermad, er her et lækkert alternativ til den tunge mayonnaisefyldte udgave.

Lav en lækker pesto og vend de kogte kartofler heri og lad den trække den gode smag inden servering. Spis kartoffelsalaten lun eller kold, alt efter hvad du foretrækker. Måske skal den med på tur?

Kartoflerne skal ikke skrælles, hvis du bruger nye kartofler. Skrub dem godt og kog dem med skræl på, skrub evt. med en helt almindelig køkken-svamp.

Spinatpesto

Kartoffelsalat med spinatpesto

  • 750 g nye kartofler, skrubbet
  • 1 dl ærter fra frost, optøet
  • 1 rød snackpeber i tern
  • 1 portion spinatpesto

Sådan gør du

  1. Skrub kartoflerne godt og skær dem i kvarte. Kog dem i 10 minutter i letsaltet vand. Hæld dem i et dørslag og dræn vandet af.
  2. Mens kartoflerne koger fremstilles spinatpestoen.
  3. Vend kartoflerne med ærter, snack-peber og pesto.