Julefrokost

Opskrifter til julefrokost
Menuen til vores julefrokost er meget klassisk! Menuen er fast hvert år – hvorfor ændre på noget, der bare fungerer? Ind imellem alle retterne spilles der terningespil med højlydt kamp om hver en pakke. Mellem de lune retter og ostebord/dessert går vi en lang tur og får lidt frisk luft (er der en enkelt eller to, der har fået rigeligt med snaps, tager de sig en lur) ;o)
Mange af retterne kan forberedes i god tid, så der ikke behøver være noget stress på selve dagen. Frikadeller og kylling i asparges kan for eksempel laves et par dage før, fryses ned og varmes på dagen.
Menuen til klassisk julefrokost
- Marinerede sild og julesild med æggesalat – og en snaps til
- Skinkesalat – også kaldet fuglekvidder (genialt hvis du har fået hamburgerryg før jul)
- Hønsesalat med asparges og bacon (når du alligevel koger høne til tarteletter)
- Tarteletter med høns i asparges
- Frikadeller med rødkål (og kartoffelsalat, hvis vi er mange)
- Medisterpølse med grønlangkål og gammeldags hvidkål
- Ostebord med kiks, druer og figenmarmelade
- Rester af ris à l’amande ( denne står min mor altid for og der bliver lavet riiiiigeligt!)
Julefrokost
Hvad synes du om opskriften?