Gratineret rød peberfrugt

Gratineret peberfrugt er skønt, letlavet og meget velsmagende tilbehør med kun 2 ingredienser.
Jeg har altid rød peberfrugt på lager. Enten helt almindelig peberfrugt eller de lidt sødere snackpeber, for dem har pigerne altid med i madpakken.
Når peberfrugter bliver bagt, får de en skøn, sød smag. Og det er faktisk helt ideelt at bage peberfrugter, der ellers er lidt runkne i skindet og som du måske ikke vil bruge som den er.
De gratinerede peberfrugter er ideelle som tilbehør til f.eks. Kyllingebryst med parmesancrust eller Italiensk farsbrød
Gratineret peberfrugt
Hvad synes du om opskriften?
Ingredienser
- 3-4 peberfrugter
- 100 g revet eller frisk mozzarella
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skyl og rens peberfrugterne.
- Skær dem i mindre stykker.
- Læg dem i et ildfast daf og fordel osten henover.
- Stil fadet i ovnen og bag peberfrugterne i ca. 15 minutter midt i ovnen eller indtil osten er gylden.
