Sauce/dressing mm

Brombærsauce

Brombærsauce

Udnyt sensommer/efterårets lækre brombær i en lækker brombærsauce, der klæder både rødt oksekød og dyrekølle.

Saucen fungerer bedst hvis du har noget godt stegesky, men det kan godt undværes. Som alternativ kan du bruge en god okse- eller kalveboullion.

 

Brombærsauce

Udnyt sæsonens lækre brombær i en brombærsauce, der passer rigtig godt til både rødt oksekød og dyrekølle. Du kan bruge både friske og frosne brombær til sovsen.
Kategori: Sovs, Tilbehør

Hvad synes du om opskriften?

Ingredienser

  • 250 g brombær
  • 1 spsk smør
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl stegesky eller okseboullion
  • 2 stilke timian
  • 1 spsk Maizena + 2 spsk vand
  • Evt. lidt sukker

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde og steg bærerne en smule.
  • Tilsæt vin og timian og lad det koge ind til ca. 2/3.
  • Tilsæt stegeskyen.
  • Kom saucen gennem en sigte og hæld den tilbage i gryden.
  • Jævn med lidt maizenajævning. Pas på der ikke kommer for meget i ad gangen.
  • Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Kan du lide denne opskrift?Jeg vil blive glad hvis du vil nævne @dagenstallerken eller tagge #dagenstallerken
Brombærsauce
Brombærrene koges med rødvin, fond og timian

Brombærsauce er godt til rødt kød

Roastbeef Roastbeef

Oksecuvette Cuvettesteg