Broccolifyldt kyllingebryst
9. februar 2019
/ Skriv en kommentar

Engang imellem har supermarkederne gode tilbud på broccoli, så du kan få et bundt til en tier. Så er det nemlig muligt at lave denne broccolifyldt kyllingebryst til en rigtig god pris.
Udover at komme broccoli som fyld i kyllingebrystet, serverer jeg broccolifrikadeller og broccolipesto til. Så er det en rigtig broccolifest!
Du kan selvfølgelig også servere en god salat til, f.eks. en frisk blomkålstabouleh eller en fyldig bulgursalat med citrusdressing.
Broccolifyldt kyllingebryst
Broccolyfyldt kylling giver et saftigt og sundere kyllingebryst. Server gerne med broccolifrikadeller og broccolipesto med peanuts.
Antal 4 personer
Kategori: Aftensmad
Søgeord: Kyllingebryst, opskrift med kylling, sundere mad
Hvad synes du om opskriften?
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- salt peber, paprika
- 1 broccoli ca. 500 g
- 2 dl revet cheddar anden type revet ost kan også bruges
- 3 spsk hytteost
- 2 spsk olivenolie til stegning
Sådan gør du
- Skær stokken fra broccolien. Brug stokken til broccolipesto. Damp hovederne i en smule vand i mikroovnen et par minutter. Hæld vandet fra og lad det køle en smule af.
- Rør broccolihovederne sammen med cheddarost og hytteost.
- Skær en lomme i kyllingebrysterne. Kom fyldet i og luk med en kødnål eller tandstikker.
- Drys kyllingen med salt, peber og lidt paprika.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Varm en pande op med 2 spsk olivenolie. Brun kyllingebrysterne på en stor panden i 2 spsk olivenolie – gerne på en pande, der kan gå i ovnen. Hvis ikke du har sådan en pande, kan du lempe kyllingebrysterne over i et ildfast fad.
- Sæt panden i ovnen i ca. 15 minutter under låg (eller folie, hvis du ikke har et låg).
- Server de broccolifyldte kyllingebryster med broccolifrikadeller, broccolisalat og broccolipesto.