Sauce/dressing mm

Ristede kikærter

Ristede kikærter er en skøn og sund snack. Fungerer rigtig godt som sprødt knas i supper og på salater.

De ristede kikærter er en skøn snack, som smager rigtig godt sammen med et glas koldt øl. Ganen er glad og samvittigheden er ren!

Kikærterne er nemme at lave, kan holde sig sprøde et par dage og kan bruges som knasende tilbehør til supper og som drys på salater.

Ristede kikærter

  • 1 dåse kikærter
  • 1/2 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk stødt fennikel
  • 1 drys cayenne

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Hæld væden fra kikærterne og kom dem i en pose.
  3. Tilsæt olie og krydderier og bland det hele godt sammen.
  4. Hæld kikærterne ud på en bageplade med bagepapir.
  5. Sæt pladen i ovnen og rist kikærterne 20-25 minutter til de er sprøde. Vend gerne i dem undervejs.