Aftensmad

Gnocchi med squash og tomater

Gnocchi med squash og tomater

Gnocchi med squash og tomater er supergodt, hvis du står og mangler et nemt tilbehør, så lav en gang. Det tager ikke meget mere end 20 minutter at lave dette vidunderlige tilbehør og serverer du med avocadocremen til et stykket grillet kød, en frikadelle eller et kyllingelår, har du et helt igennem lækkert måltid.

Gnocchi med squash og tomater kan også serveres som vegetarisk hovedret, hvis du er mest til det. I så fald, vil portionen her ca. række til 2 personer.

Hvad synes du om opskriften? Bedøm med stjerner

Gnocchipande med squash og tomat

Gnocchi med squash og tomater er lækkert både som tilbehør og serveret som selvstændig, vegetarisk ret. Server med avocadocreme eller creme fraiche.
Antal 4 personer
Kategori: Tilbehør

Hvad synes du om opskriften?

Ingredienser

Gnocchipande

  • 400 g gnocchi
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 squash, mellemstor svarer til 300 gram
  • 3 tomater
  • salt og peber

Avocadocreme

  • 1 avocado
  • 150 g hytteost eller creme fraiche
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Varm en stor pande op med olivenolie.
  • Kom gnocchierne på og steg dem ved god varme i 4-5 minutter til de begynder at blive lysebrune.
  • Skyl squashen og skær den i tern.
  • Kom squash i panden og steg videre i 3-4 minutter.
  • Skyl tomater og del dem i mindre stykker.
  • Kom tomater på panden og varm det hele godt igennem.
  • Smag til med salt og peber

Avocadocreme

  • Skær avocado i tern og kom det i en skål med hytteost eller creme fraiche.
  • Blend til en homogen masse med en stavblender.
  • Smag til med citronsaft og salt.

Servering

  • Kom gnocchiblandingen i et serveringsfad og server med avocadocremen.
Kan du lide denne opskrift?Jeg vil blive glad hvis du vil nævne @dagenstallerken eller tagge #dagenstallerken
Gnocchi med squash og tomater
Gnocchi med squash og tomater er lækkert både som tilbehør og serveret som selvstændig, vegetarisk ret. Smager godt til både kylling, fisk og en bøf.

Opskrifter med gnocchi

Jeg elsker gnocchi! De små kartoffelboller er simpelthen superlækre og kan bruges på mange alsidige måder. I Italien fåes de ofte serveret med en helt simpel tomatsovs, og så er de bløde og lækre. Men når de bliver stegt i olivenolie får de en sprød overflade og en blød midte og det er simpelthen bare godt.

Det er efterhånden nem at få fat i gnocchi. Jeg køber gerne mine i Rema1000, hvor de ligger på køl. En pakke med 400 g fåes for ca 12 kr, så det er ikke en dyr spise.

Gnoccho kan erstatte pasta i en pasta med kødsovs, brug dem som fyld i en suppe eller brug dem som tilbehør i stedet for en kogt kartoffel. De hældes bare direkte fra pakken i kogende vand eller på en pande med olivenolie. De skal have ganske kort tilberedning, så gnocchi er nemt at lave.

Gnocchi med squash og tomater
Server med en lækker avocadocrene eller blot creme fraiche.

Her får du mine andre opskrifter med gnocchi

gnocchi med svampe Gnocchi-gryde med champignon og spinat

Flødekyssede kantareller med gnocchi og kylling Flødekyssede kantareller med gnocchi og kylling