Fetadressing med basilikum
27. maj 2018
/ Skriv en kommentar

En dejlig frisk og cremet dressing i en sindssyg flot, grøn farve!
Brug dressingen som tilbehør til grill, til steg kød – eller lidt fortyndet som skøn salatdressing. Den går især godt til f.eks. spidskål, der derved får en mere markant smag.
Dressingen blendes i en blender eller med en stavblender. Har du ingen af delene, kan du finthakke basilikum og feta og blot røre dressingen sammen.
Fetadressing med basilikum
- 50 g feta, jeg bruger altid Puck
- 2 dl creme fraiche 9%
- 1 håndfuld basilikumblade
- 1 håndfuld klippet purløg (kan undværes, men det giver en skøn skarp smag og bidrager til den grønne farve)
- 1-2 spsk mælk efter behov til justering af konsistensen
- Salt og peber.
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en skål og give dem en tur med en stavblender til konsistensen er glat.
- Juster med lidt mælk, hvis du ønsker en mere flydende konsistens.
- Smag til med salt og peber.