Ærtehummus
21. maj 2018
/ Skriv en kommentar

En variant af den klassiske hummus er ærtehummus.
Den får en skøn, grøn farve og gør sig derfor rigtig godt på bordet.
Brug den som smørelse i sandwich eller burger, server den med din favorit gnavegrønt, pitachips/brødstænger eller som et proteinrigt indslag i dine salater.
Ærtehummus
- 1 dåse kikærter, drænet og afdryppet*
- 150 g eller 2 1/2 dl optøede, grønne ærter*
- 1 fed hvidløg*
- 1 spsk tahin*
- 1 tsk spidskommen*
- 1-2 tsk salt*
- 4 spsk citronsaft*
- Evt lidt vand*
*Ingredienser fra basislager
Sådan gør du
- Put alle ingredienserne i en blender eller minihakker.
- Kør maskinen til det hele er en cremet, homogen masse.
- Undervejs kan du komme lidt vand i, hvis du vil have en tyndere og mere cremet konsistens på din humus.