Low carb BLT ruller – Bacon Lettuce Tomato
Klasssikeren BLT er en sandwich med bacon, iceberg og tomat. Typisk i almindeligt sandwichbrød.
Denne udgave er en low carb / lavkalorie version. Jeg udelader nemlig sandwichbrødet og tilsætter i stedet tyndtskåret kylling som ekstra fyld. Bare en pålægspakke.
De goder sager, kylling, bacon og tomat, rulles ind i blade fra iceberg. Et stykke madpakkepapir holder rullen samlet og gør den nem at tage med på farten eller i madpakken.
Vi spiser BLT rullerne som en forret, en let frokostret eller som en del af en buffet, f.eks. med tapas. De er sprøde, friske og meget delikate.
BLT ruller, 4 hele delt i 2
Hvad synes du om opskriften?
Ingredienser
- 8 blade iceberg
- 1 pakke tyndtskåret kyllingepålæg
- 8 skiver bacon
- 1-2 tomater i tynde skiver
- mayonnaise
- Madpakkepapir rulle
Sådan gør du
- Steg bacon sprødt på en pande eller i mikroen. Læg det til afdrypning på køkkenrulle.
- Pil 8 blade af et hoved iceberg. Læg 2 blade på et stykke madpakkepapir, så de lapper lidt over hinanden.
- Fordel kyllingen ovenpå salatbladene.
- Smør ca 1/2 spsk mayonnaise over kyllingen
- Læg 2 stykker bacon og et par skiver tomat ovenpå
- Rul salatbladene sammen om fyldet. Det kan hjælpe at bruge papiret til at holde samling på det hele. Stram til sidst papiret om hver rulle og fold enderne ind.
- Gentag med 4 hele ruller. Skær dem over på midten, så du har 8 halve ruller.
BLT ruller er low carb frokost
Her er flere andre ideer til low carb opskrifter