Aftensmad, Suppe

Tomat-nudelsuppe med hakket oksekød, bacon og pikantost

Tomat-nudelsuppe med bacon og pikantost

En nem nudelsuppe er en life-safer på travle dage. Og min 14 årige datter elsker suppe! Så når hun har maddag,  beder hun ofte om en suppe-opskrift. Det er derfor endnu engang hende, der har stået for aftensmaden idag – det er da garanti for at denne opskrift er lige til at gå til. Prøv derfor denne tomat-nudelsuppe med hakket oksekød, bacon og pikantost næste gang du vil lave nem aftensmad.

Denne nudelsuppe har godt fyldt af både oksekød, nudler og spidskål. Og smagen er rundet af med pikantost.

Som topping bruger jeg gerne en dusk krydderurter – persille eller koriander – eller lidt revet cheddarost. Toppingen er ikke livsnødvendig for smagen, men det giver lige lidt ekstra til denne tomat-nudelsuppe med hakket oksekød, bacon og pikantost

Supernemt og supergodt!

Tomat-nudelsuppe med hakket oksekød, bacon og pikantost

En lækker og nem nudelsuppe med skøn smag af bacon og pikantost, som kan være klar på under ½ time. Fyldet er hakket oksekød, nudler og spidskål. Top med enten krydderurter eller cheddarost.
Antal 4 personer
Kategori: Suppe

Hvad synes du om opskriften?

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød*
  • 200 g bacontern*
  • 250 g champignon i skiver
  • 1 finthakket løg*
  • 1 spsk paprika*
  • 1/2 fintsnittet spidskål
  • 1 dåse tomatpure*
  • 2 ruder nudler gerne grove*
  • 2 liter kogende vand*
  • 3 okseboullionterninger*
  • 125 g pikantost
  • Salt og peber.*
  • Revet cheddar eller lidt krydderurter som topping koriander, persille eller purløg
  • Evt. pestobrød til servering

Sådan gør du

  • I en stor gryde steges baconternene ved mellem varme. Når de har smidt det meste af fedtet og væsken, hældes det fra og smides væk.
  • Tilsæt hakket oksekød, champignon i skiver, hakket løg og paprika. Steg under omrøring til kødet er helt brunet.
  • Tilsæt spidskål og steg det med et par minutter til kålen er "faldet sammen".
  • Hæld 1,5 liter kogende vand i gryden sammen med tomatpure og okseboullion. Rør godt rundt og bring det i kog.
  • Tilsæt nudlerne og kog et par minutter til nudlerne er møre.
  • Rør pikantost i - bliv ved med at røre til osten er helt smeltet.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server suppen rygende varm med revet cheddar på toppen.
  • Giv gerne pestobrød til.
Kan du lide denne opskrift?Jeg vil blive glad hvis du vil nævne @dagenstallerken eller tagge #dagenstallerken

*Ingredienser fra basislager

Server med

Pestobrød til suppe Pestobrød

Langtidshævede flutes Hjemmelavet langtidshævet flutes