Aftensmad

Kyllingelår med bønnefritter og mangocreme

kyllingelår med bønnefritter

Travl dag? Supersultne børn? Ikke tid til at handle?

Så dyk ned i dit basislager og sæt denne ret på bordet på lidt over 1/2 time.  Den passer sig selv i ovnen, så du har tid og hænderne fri til noget andet.

Kyllingelår med bønnefritter og mangocreme

  • 1 pakke kyllingelår*
  • 1 pose frosne bønner*
  • 2 1/2 dl creme fraiche 9%
  • 2 spsk mangochutney*
  • 1-2 tsk karry*
  • Olie, salt og peber*

Ingredienser fra basislager

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg lårene i et ildfast fad og drys med karry, salt og peber. Stil fadet på risten i ovnen i ca. 40 minutter.
  3. Læg et stykke bagepapir i en bradepande og fordel bønnerne herpå. Dryp med olie og drys med salt. Stil bradepanden i ovnen under risten. Bønnefritterne skal have ca. 30 minutter.
  4. Rør cremefraichen med mangochutney og smag til med salt og peber.

Tip: For at vende bønnefritterne kan du på skift løfte i det ene hjørne på bagepapiret. Bred bønnerne ud påny.