One-pot tortellini tomat- og spinatsuppe
14. marts 2017
/ Skriv en kommentar

Put det hele i én gryde og nyd et lækkert måltid efter max ½ times forberedelse. Lyder det ikke lækkert?
Denne ret kræver et minimum af forberedelse og smager så himlene synger.
Her har jeg brugt frisk tortellini med skinke. Bruger du i stedet en version med spinat og ricotta, har du en vegetarisk suppe.
One-pot tortellini-tomat-spinatsuppe
- 1 hakket løg (behøver ikke være så fint)*
- 2 gulerødder i tern*
- 1 rød eller gul peberfrugt i tern*
- 2 terninger hønseboullion*
- ½ liter vand*
- 2 dåser flåede tomater*
- 2 spsk tomatpure*
- 1 flaske/brik madlavningsfløde*
- 1 spsk oregano*
- 1 pakke frisk tortellini (eller anden fyldt pasta), 500 gr
- ½ pose frisk spinat (eller 5-6 kugler frossen, helbladet spinat*)
- Salt og peber*
Til servering
- Revet parmesan
- Croutoner (kan udelades eller erstattes af brød)
Ingredienser fra basislager
Sådan gør du
- Skræl, skær og hak grønsagerne og læg dem i en stor gryde. Hæld vand på, tilsæt boullionterninger og kog det hele i ca. 10 minutter.
- Kog imens tortellinierne i henhold til anvisninger på pakken. Hæld dem i et dørslag med det samme, når de er kogt færdige.
- I den store gryde med grønsagerne tilsættes flåede tomater, tomatpure, fløde og oregano.
- Blend det hele til en fin suppe. Juster evt med lidt mere vand, hvis det er for tykt.
- Tilsæt spinat og tortellinier. Rør godt rundt indtil det hele er varmt og spinaten er ”faldet sammen”.
- Smag til med salt og peber.
- Server med croutoner og revet parmesan.
Tip! Køb 2 kartoner Karoline’s tomatsuppe i stedet for at lave tomatsuppen selv. Den smager forrygende og så har du middag på højst 15 minutter.