Frisk mangosalsa
16. februar 2018
/ Skriv en kommentar
Har du brug for et frisk og let spicy tilbehør, så prøv denne mangosalsa.
Den er forrygende til krydrede retter – f.eks. butterchicken – eller prøv at servere dem på en nybagt blinis med store rejer til. Det er en glimrende forret eller let frokostret.
Mangosalsa
- 1 mango, gerne umoden
- 1 avocado
- 1 rød peberfrugt
- 2 tomater
- 3 forårsløg
- 2 tsk sambal oelek eller ½-1 finthakket, rød chili
- 1 spsk limesaft
- Evt. salt eller 1-2 tsk fish sauce
Sådan gør du
- Skræl mangoen med en kartoffelskræller. Skær kødet fra stenen og skær det i tern.
- Skær avocado, peberfrugt og tomater i tern.
- Rens forårsløg og skær det i tynde ringe.
- Bland det hele sammen og tilsæt sambal oelek/chili og limesaft.
- Hvis du synes det mangler salt, kan du tilsætte lidt salt eller fish sauce.