Forret, Frokost, Sauce/dressing mm

Frisk mangosalsa

Mangosalsa

Har du brug for et frisk og let spicy tilbehør, så prøv denne mangosalsa.

Den er forrygende til krydrede retter – f.eks. butterchicken – eller prøv at servere dem på en nybagt blinis med store rejer til. Det er en glimrende forret eller let frokostret.

Mangosalsa

  • 1 mango, gerne umoden
  • 1 avocado
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 tomater
  • 3 forårsløg
  • 2 tsk sambal oelek eller ½-1 finthakket, rød chili
  • 1 spsk limesaft
  • Evt. salt eller 1-2 tsk fish sauce

Sådan gør du

  1. Skræl mangoen med en kartoffelskræller. Skær kødet fra stenen og skær det i tern.
  2. Skær avocado, peberfrugt og tomater i tern.
  3. Rens forårsløg og skær det i tynde ringe.
  4. Bland det hele sammen og tilsæt sambal oelek/chili og limesaft.
  5. Hvis du synes det mangler salt, kan du tilsætte lidt salt eller fish sauce.