Cremet alt-i-en pasta med hakket oksekød og grønsager
1. maj 2018
/ Skriv en kommentar
Her kommer så endnu et bud på en hverdagsret baseret på pasta og hakket oksekød. Men det er mere end bare “pasta med kødsovs”. Jeg har brugt grønsager og nogle lidt anderledes krydderier. Og så er det hele rundt af med madlavningsfløde og gjort lækker cremet med smeltet ost.
Det tager ingen tid at lave, opvasken er nem og det hele kan spises med én hånd. Hverdag KOM an!
Cremet alt-i-en pasta med hakket oksekød og grønsager
- 500 g hakket oksekød (kan erstattes med hakket kalv/flæsk eller hakket kalkun)*
- 1/2 spsk oregano*
- 1/2 spsk spidskommen*
- 1 tsk chiliflager*
- Salt og peber*
- 1 finthakket løg*
- 150 g gulerødder i tern*
- 2 rød peber i tern*
- 1-2 fed hvidløg (efter smag)*
- 1 dåse flåede tomater*
- 300 g pasta*
- 6 dl hønseboullion (6 dl vand + 2 terninger)*
- 1 karton madlavningsfløde*
- 4 håndfulde skyllet, frisk spinat
- 1 dl revet ost, f.eks. mozzarella*
*Ingredienser fra basislager
Sådan gør du
- Brun oksekødet i en stor gryde. Tilsæt oregano, spidskommen, chiliflager samt salt og peber mens det bruner. Steg i ca. 5 minutter.
- Tilsæt hakket løg, gulerodstern, peberfrugttern samt presset hvidløg. Steg videre 3-4 minutter.
- Tilføj flåede tomater, pasta samt hønseboullion. Kog i 10-12 minutter til pastaen er mør.
- Tilsæt madlavningsfløde og rør godt rundt.
- Tilsæt spinatblade og rør godt rundt – spinaten falder hurtigt sammen.
- Tilsæt revet ost og rør det hele godt sammen.
- Smag til med salt og peber. Evt lidt mere chili, hvis du vil have lidt mere spark i.