Retter med spidskål og hvidkål står meget ofte på menuen hos os. Kål i alle afskygninger – spidskål, hvidkål, blomkål, grønkål og rødkål – er fiberrige, mættende og meget alsidige.
Der findes et utal af opskrifter med kål, netop fordi både hvidkål og spidskål kan bruges i rigtig mange retter – og begge er gode både frisk og tilberedt.
En spidskålssalat er nem at lave og kan hurtigt blive et enkelt tilbehør til aftensmaden. Ligesom en coleslaw er uundværligt tilbehør til pulled pork og som fyld i pita eller burger.
Bagt spidskål, fyldt med oksekød er en uhyre populær ret, der indeholder alt, der skal til for at lave en sund aftensmad.
Stuvet hvidkål er en klassisk ret, der er helt fantastisk til både frikadeller og andre mormorretter. De stuvede kål er meget bedre end rygtet og fortjener en plads på middagsbordet.
Opskrifter med spidskål og med hvidkål
Disse og mange andre forslag til retter med spidskål og opskrifter med hvidkål finder du her:
Her på dagens tallerken finder du ideer til sund og nem aftensmad, der oftest kan laves på ganske kort tid af ingredienser du allerede har i køkkenet.
Her er fokus på opskrifter på letlavede familiefavoritter, der er nemme at få på bordet på travle hverdage.