Dagens opskrift

Har du set et opslag på Instagram, kan du finde direkte links til dagens opskrift her. De seneste links ligger øverst, så hvis opslaget er ældre, kan du finde opskriften lidt længere nede på siden.

Der er masser af andre opskrifter her på siden end dem, du ser på Instagram. Gå til forsiden her for at se de nyeste opslag eller brug menuen i toppen for at finde din yndlingskategori. Vælg f.eks. Opskrift eller Inspiration.

Indianergryde – nem alt-i-en gryde med hakket kød og grønsager

indianergryde

Opskrift på indianergryde – en dejlig nem alt-i-en-gryderet med hakket kød, kartofler og gode grønsager. Dejlig hverdagsmad.

Fyldt kyllingebryst med ratatouille

Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst med rødløg, tomat, squash og ost. Bages i ovnen, så kyllingen tager smag af alle grønsagerne og pestoen.

Tortellini med champignon og spinat

Tortellini med champignon og spinat

Tortellini med champignon og spinat er perfekt til en hverdag, hvor man gerne vil have en hurtig og nem ret, der bare smager godt. Kan stå på bordet på under ½ time.

Vintersalater

vintersalat

De bedste forslag til vintersalat med kål og andre grove grønsager, som er i sæson lige nu. Det bedste tilbehør til den lidt tunge mad om vinteren.

Tømmermændsmad

Tømmermændsmad

Masser af opskrifter på tømmermændsmad. Mad til dagen derpå. Burger, pizza og junk food, der gør dagen derpå lettere at komme igennem.

Små portions cheesecake. Ultranemme.

cheesecake glas

Cheesecake i miniformat. Lav disse ultranemme cheesecake i glas, når du gerne vil lave en lækker dessert, men ikke har så meget tid. Laves nemt i forvejen. Fungerer glimrende som alternativ risalamande.

Mexikansk risfad med kylling. One pot.

Mexikansk risfad

Til mexikansk risfad kommes alle ingredienser i et fad og bages i ovnen. Med ris, kylling, bønner, majs og salsa. Supernemt at forberede, lækkert at spise!

Bagte auberginer med kødsovs og salat

Bagte auberginer med kødsovs og salat

I denne opskrift på bagte auberginer med kødsovs, bliver auberginer brugt som både bund og låg med kødsovs og ost imellem. Retten bliver en slags auberginelasagne, bare uden pastaplader. Brug evt. en rest kødsovs eller lav den fra bunden. Server en flot farverig salat til de bagte auberginer med kødsovs.

Blomkålspizza

Blomkålspizza

Blomkålspizza er tykke skiver af blomkål, der bages med pizzasovs og gratineres med ost.
Dejlig smag af pizza, men meget sundere. Spis dem som tilbehør eller som selvstændig hovedret, evt. med brød til.

Tortellinisuppe med kylling

Tortellinisuppe

Server en varmende tortellinisuppe med kylling og spinat med mættende fyld af både grønsager og de lækreste fyldte pastapuder. Kan være klar på 30 minutter. Se andre lækre suppeopskrifter her.

Fyldt kyllingeroulade med gulerodstzatziki

Fyldt kyllingeroulade

Kyllingerouladen er fyldt med spinat og hvidløgsost. Server med gulerodstzatziki.

Stegte rejer med chili. Serveret med blomkålsmos, smørstegt champignon og spinat

Stegte rejer med chili

Store stegte rejer med chili og hvidløg, serveret med en fyldig blomkålsmos og smørstegt champignon med spinat. Find lækre opskrifter med kål lige her.

Grillet brød

grillet brød i 3 udgaver

Grillet brød med krydderurter er dejligt tilbehør til grillmaden eller til tapas. Dejen kan også fyldes med pølser til pølsehorn eller chokolade til en lækker hapser.

Grillet spidskål med ærter og basilikumdressing

Grillet spidskål med ærter

Grillet spidskål med ærter er perfekt tilbehør til grillmaden, nemt at tilberede og lækkert at spise. Den skønne basilikumdressing giver et skønt prik over i’et. Server evt. med lækkert grillet brød.

Blåbærsalat

Blåbærsalat

Server den fyldige blåbærsalat som tilbehør til grill, f.eks. et stykke saftigt kyllingebryst – både sommer og vinter.

Krydderurtemarineret mørbrad med grillet kartoffelsalat og rabarberkompot

Krydderurtemarineret mørbrad med grillet kartoffelsalat og rabarberkompot

Tærte med kyllingebund

tærte med kyllingebund

Lækker tærte med kyllingebund og spinatfyld. Bunden er lavet af hakket kylling og fyldet er i denne opskrift spinat. Serveret med salat har du et kalorielet måltid, fyldt med protein og som smager dejligt.

Kartoffel-porre-suppe

Kartoffel-porre-suppe

Den cremede kartoffel-porre-suppe er et både mættende og billigt hit til middagsbordet. Her serveret med varmrøget laks og med ideer til andet fyld.

Mørbrad a l’orange

Mørbrad a l'orange

Mørbrad a l’orange er en skøn ret med saftig svinemørbrad kombineret med en lækker appelsinsovs med asiatisk smag. Slet ikke svær at lave og smager himmelsk

Kartoffelroulade med spinat og feta

Kartoffelroulade

Kartoffelroulade med spinat og feta er superlækker tilbehør til en god middag. Kartoffelrouladen er sprød udenpå og blød indeni. Skæres i dekorative skiver eller serveres hel ved bordet.

Gyros med tzatziki og grønt i fladbrød

Gyros med tzatziki

Gyros som du får det i Grækenland. Her får du opskrift på et gyros krydderi, der får smagen løftet til nye højder. Kan laves med det kød du bedst kan lide.

Kyllingeboller med basilikum og grønt

Kyllingeboller med basilikum og grønt

Skønne små kyllingeboller med basilikum serveret med grønt og cremet pasta. En nem ret med hakket kylling, der hurtigt kan laves.

Græsk kylling – alt i et fad og lavet på max 10 minutter

Græsk kylling

Græsk kylling kan forberedes på kun 10 minutter – efter 40 min i ovnen har du en toplækker alt-i-en ret

Stegte blomkålsris med karry

Stegte blomkålsris med karry

Stegte blomkålsris med karry er dejligt cremet. Nemt lavet med frossen blomkålsris og den vil med garanti blive en favorit, hvis du er til low-carb tilbehør

Kylling med broccoli i den lækreste kinesisk inspirerede sauce

Kylling og broccoli stir fry

Kylling med broccoli og en kinesisk inspireret sovs er en sund hverdagsret med kylling og broccoli. Nemme ingredienser, en let tur i wokken og serveret med kogte ris. Så er der mad!

Nytårsmenu

Nytårsmenu

Opskrifter til din nytårsmenu. Få inspiration til snacks, forret, hovedret, dessert og natmad inkl. alle opskrifter. Alt forberedes i god tid uden stress.

Farseret langtidsstegt andesteg med garanti for sprødhed

Andesteg med sovs og kartofler

Farseret andesteg med sovs, hvide og brune kartofler samt en frisk rødkålssalat

Gratineret kartoffelfad

Gratineret kartoffelfad

Gratineret kartoffelfad er nemt tilbehør! Kartofler, bønner og flåede tomater hygger sig i ovnen med ost. Et sundere alternativ til flødekartofler.

Små forlorne harekillinger med rodfrugter – alt i et fad. Serveret med tzatziki.

Forlorne harekillinger med rodfrugter og tzatziki - alt i et fad

Små forlorne harekillinger med rodfrugter – alt i et fad. Serveret med tzatziki.

Gnocchi med champignon

Gnocchi med champignon

Gnocchi med champignon og spinat er helt perfekt tilbehør til al slags kød eller som en selvstændig vegetarisk ret. Cremet og fuld af smag.

Sundere brændende kærlighed med blomkålsmos

Brændende kærlighed med blomkålsmos

Brændende kærlighed med blomkålsmos toppet med stegte løg og bacon samt rødbeder. Bacon kan skiftes ud med stegte flæsketern eller pølser.

Opskrifter med svinemørbrad

Opskrifter med svinemørbrad

Svinemørbrad er et taknemmelig stykke kød. Det kan steges helt, skæres ud til bøffer eller i tern til en gryderet og er lækkert til både hverdag og fest. Få de bedste opskrifter her.

Mørbrad med blomkålsmos og gratineret peberfrugt

stegt mørbrad med blomkålsmos og gratineret peberfrugt

Opskriften på stegt mørbrad med blomkålsmos og gratineret peberfrugt er ikke bare nem at lave, men også utroligt lækker og et sundere valg

Kylling i sur sød sovs

Kylling i sur sød sovs

Skøn opskrift på stykker af kyllingebryst i en lækker sur sød sovs og masser af grønsager. Server med kogte ris.

Blomkålscurry

Blomkålscurry

Vegetarisk blomkålscurry med linser og kikærter

Grønsagsgratin

Grønsagsgratin

Skøn gratin med masser af grønsager og æg. Lav den vegetarisk eller tilsæt skinke.

Ribskager toppet med smuldredej og citronglasur

Ribskager med crumbletopping

Små lækre ribskager med sprød smuldredej og citronglasur på toppen. Brug havens ribs på lækre ribskager. Skønne at tage med på udflugt eller til kaffen/teen

Nem spidskålssalat med ananas

spidskålssalat med ananas

Denne nemme spidskålssalat med ananas er en ægte sommerfavorit. Den er supernem at lave, smager forrygende og passer til alle former for kød. Server f.eks. til basilikummarinerede koteletter fra grillen.

Squashkage med chokolade

Squashkage med chokolade

Brug squash i denne skønne svampede chokoladekage. Hele 2 squash skjuler sig i chokoladekagen – og de kan hverken ses eller smages!

Mørbradgryde med karry og grønsager

Mørbradgryde med karry

Opskrift på lækker mørbradgryde med karry og grønsager, serveret med kogte ris. En dejlig hverdagsret, der er nem at lave og derfor en rigtig familiefavorit

Fyldt hvidløgsbrød

Fyldt hvidløgsbrød

Fyldt hvidløgsbrød laves af et helt almindeligt købt hvidløgsbrød, der fyldes med en krydret kødsovs, drysses med lidt ost og bages i ovnen. Server med en sprød salat og du har et dejligt og nemt måltid.

Squashrulle med kylling og guacamole

Squashrulle med kylling

Squashrulle. Bag en squashbund, smør den med guacamole og kom kyllingestrimler sammen med salat, tomater og syltede rødløg ovenpå inden du ruller den sammen og skærer i skiver.

Clubsandwich salat

Clubsandwich salat

Clubsandwich salat er en helt klassisk clubsandwich med kylling, bacon og karrydressing – bare uden brødet. Med sprøde pitachips på toppen.

Farsbrød- 5+ fantastiske farsbrød

5 fantastiske farsbrød

Få inspiration til 5+ gode opskrifter med farsbrød. Farsbrød kan laves med forskellige slags hakket kød og kan fyldes, indbages eller glaseres.

Sprød og farverig pastasalat med dild dressing

Pastasalat med dilddressing

Skøn pastasalat med masser af sprøde grønsager og blød cheddarost

Jordbærlagkage

Jordbærlagkage

Jordbærlagkage med friske jordbær, hjemmelavede lagkagebunde og flødecreme. Jordbærlagkage er altid et hit til fødselsdage og fester.

Grillopskrifter

Grillopskrifter

Grillopskrifter på kød til grillen, lækre salater og tilbehør samt en masse dressinger og dips, der er prikken over i’et til grillmaden. Få alle opskrifter her.

Bagte fyldte auberginer

Bagte_auberginer med fyld

Bagte auberginer fyldes med en skønt krydret kødsovs inspireret af mellemøsten. Server med tahindressing og måske en let salat.

Perlebygsalat med kylling, bagte grønsager og persillepesto

bagte grønsager i perlebygsalat

De bagte grønsager giver sammen med persillepesto skønne farver til perlebygsalaten

Grillede spareribs med barbecue marinade

grillede spareribs

Lav selv de bedste spareribs med en lækker barbecuemarinade. De møre og lækre spareribs bages først i ovnen, hvorefter de kun skal have kort tid på grillen.

Big Mac salat

Big Mac salat - en burger uden brød

Big Mac salat indeholder alt det en Big Mac indeholder – bare ikke brødet. Lækker fast food på den sunde måde.

Lammekølle med lime og rosmarin på kartoffelbund

Lammekølle med lime

Lammekøllen marineres med lime og steges i ovn på en bund af kartofler og snackpebre

Fyldt flæskesteg med abrikos

Fyldt flæskesteg med abrikos

Lav en fyldt flæskesteg med abrikoser, feta og spinat og få en saftig steg med en anderledes smag. Den fyldte flæskesteg ligger på en bund af kartofler, gulerødder og bønner, så du har et komplet måltid i ét fad.

Proteinsalat

Proteinsalat

Proteinsalat er en skål fyldt med gode, nærende og proteinrige sager: Kyllingefrikadeller, kogt quinoa og hummus samt salat og grønsager.

Gumbo – risret med pølser, kylling og grønsager. Alt i én gryde.

Gumbo med kylling og pølser

Gumbo er en nem risret med pølser, kylling og grønsager

Italiensk pastasalat med tørret skinke, artiskokker og mozzarella

Italiensk pastasalat med tørret skinke, artiskokker og pasta

Italiensk pastasalat med tørret skinke, artiskokker og pasta. Skøn måltidssalat, der årlige god sommer som vinter.

Bagt hvidkål med oksekød

Bagt hvidkål

Bagt hvidkål i ovn bliver helt fantastisk og smager vidunderligt. Top med kødsovs og gratiner med lidt ost. Så har du et komplet måltid til sund aftensmad.

Gisou – en billig og nem alt-i-en hverdagsret

Gisou

Gisou er en lækkert gryderet med masser af hvidkål og grønsager sammen med krydret, hakket oksekød. En supernem, sund, mættende og billig hverdagsret.

Eksotiske boller i kokoskarry med masser af grønt

Boller i kokoskarry

Skøn opskrift på boller i kokoskarry, der er lavet med hakket kylling og masser af grønsager i en krydret kokossauce. Server med ris.

Fyldig tomatsuppe

Tomatsuppe

Dejlig tomatsuppe, der får godt med fylde og ekstra protein med røde linser. Gulerødder, løg og peberfrugt blendes med i suppen og er med til at højne både sundhedsværdi og smag.

Langtidsstegt oksespidsbryst i øl og rodfrugter

oksespidsbryst

Oksespidsbrystet steges længe i øl og rodfrugter, der ender med at give en skøn smag til saucen. Server f.eks. med kartoffel-selleritoppe og dampet grønt eller en god salat.

Flettet calzone med skinke og røræg

Flettet calzone med skinke og røræg

Flettet calzone med skinke og røræg er et dejligt og mættende indslag på brunchbordet. Med færdig pizzadej er calzonen meget nem at lave.

One pot pasta med kylling

One pot pasta med kylling

One pot pasta med kylling er en dejlig hverdagsret med en skøn smag af tomater og basilikum.

Gnocchi med squash og tomater

Gnocchi med squash og tomater

Gnocchi med squash og tomater er lækkert både som tilbehør og serveret som selvstændig, vegetarisk ret. Server med guacamole eller creme fraiche.

Fyldt flæskesteg med abrikos – alt i ét fad

Fyldt flæskesteg med abrikos

Lav en fyldt flæskesteg med abrikoser, feta og spinat og få en saftig steg med en anderledes smag. Den fyldte flæskesteg ligger på en bund af kartofler, gulerødder og bønner, så du har et komplet måltid i ét fad.

Asiatiske kyllingefrikadeller i teriyaki

Asiatiske kyllingefrikadeller

Små velsmagende asiatiske kyllingefrikadeller med sauterede peberfrugter i 3 farver svøbt i en lækker teriyakisovs. Server med ris eller nudler.

Pasta med blomkål serveret med mandelpaneret kylling

Pasta med blomkål og peberfrugt som cremet sovs

Dejlig opskrift på pasta med blomkål, der sammen med peberfrugt bliver en lækker cremet sovs.

Pasta med mørbrad i hvidvinsflødesovs

Pasta med mørbrad i hvidvinsflødesovs

Pasta med mørbrad i hvidvinsflødesovs med champignon og squash. En lækker pastaret til både hverdag og weekender.

Grønsagsfladbrød 

Grønsagsfladbrød

Lav en lækker snasket burger og spis den med god samvittighed. Grønsagsfladbrød er mættende, sunde og glutenfri.

De bedste opskrifter med squash

Squashrulle. Bag en squashbund og kom stegt, hakket oksekød sammen med ost, salat, agurker og tomater ovenpå inden du ruller den sammen og skærer i skiver.

Find her en stor samling af opskrifter med squash. Brug den skønne squash i mange familievenlige opskrifter, hvor der er noget for enhver smag.

Brownies med solbær

Solbærbrownies

Klasisske brownies får et skønt modspil af de syrligt-søde solbær. Spis brownies alene eller server med en kugle god vanilieis.

Steak rucola

Steak rucola

Tynde skiver af mediumstegt oksekød på en bund af rucola og grillet aubergine. Toppet med parmesanflager og balsamicoglace. En typisk syditaliensk ret.

Salat af grillede gulerødder

Grillede gulerødder

De grillede gulerødder er nemt tilbehør til både sommerens grillretter og vintermad. De kan både grilles og bages i ovnen.

Langtidshævede boller

Langtidshævede boller med havregryn

Rustikke langtidshævede boller med havregryn. Lav dejen om aftenen og bag friske boller om morgenen. Supernem opskrift, der aldrig slår fejl!

Grøn aspargessuppe

Grøn aspargessuppe

Hjemmelavet grøn aspargessuppe er meget nem at lave og er en uhyre lækker og meget smuk forret. Tilføj ekstra fyld og server som hovedret.

Kringle med remonce

Kringle med remonce

Kringle med remonce efter mormors opskrift med dekorative riller på toppen

Langtidsstegt lammekølle med fetagremolata, smørstegte bønner og hasselbackgulerødder

Langtidsstegt lammekølle

Langtidsstegt lammekølle serveret med fetagremolata, smørstegte bønner og hasselback gulerødder.

Sprød salat med grillet kylling og frisk appelsindressing

Sprød salat med grillet kyllingebryst og appelsindressing

Den sprøde salat med grillet kylling og en frisk appelsindressing sætter os i dejlig forårsstemning

Spinatsalat med bagte rødbeder

Spinatsalat med bagt rødbede

Lækker salat med spinat, rucola, bagte rødbeder, valnødder og gedeost

Pizza på squashbund

Pizza på squashbund

Glutenfri pizza på squashbund og topping af krydrede kødboller, champignon, rødløg og hjemmelavet tomatsauce.

Græske frikadeller med græske kartofler og tzatziki

Græsk-inspirerede frikaldeller med tzatziki og græske kartofler

Græsk-inspirerede frikadeller med tzatziki og græske kartofler

Sukkerfri müsli

Müsli

Sukkerfri müsli med masser af knasende sprøde nødder og kerner

Hjerteformet tunmousse

Tunmousse

Server tunmoussen på et stykke ristet brød. Pynt med rejer og friskklippet dild.

Tacos med spicy rejer og mangosalsa

De krydrede rejer spiller ekstremt godt sammen med den søde mango og de sprøde tacos giver et lækkert crunch.

De krydrede rejer spiller ekstremt godt sammen med den søde mango og de sprøde tacos giver et lækkert crunch.

Server de krydrede rejer og mangosalsa i sprøde tacoskaller. Ekstra fyld kan gives ved siden af.

Hakkebøf i fad med tomatsauce

Hakkebøf i fad med tomatsauce

Hakkebøffer stegt i ovnen og derefter bagt med en lækker tomatsovs og gratineret med mozzarella. Det er skøn og nem hverdagsmad.

Hakkebøf i fad med tomatsauce

Tomatsovsen er lavet med en masse purerede grønsager, så sundhedsværdien og mætheden er i top.

Gratineret kartoffelfad

Gratineret kartoffelfad

Gratineret kartoffelfad er et sundere alternativ til flødekartofler. Med kartofler, bønner og flåede tomater.

Hawaiikoteletter med trafiklys-ris

Hawaiikoteletter med trafiklysris

Opskrift på hawaiikoteletter med trafiklysris: nemme koteletter med ananas i karrysauce serveret med en blanding af ris, majs, ærter og rød peber. Giv masser af toppings til i små skåle.

Koteletter i fad med bløde løg, svampe og estragon

Koteletter i fad med cremede champignon og bløde løg

Koteletter i fad med cremede champignon og bløde løg

Sund aftensmad

Inspiration til sund aftensmad. Lav alle familefavoritterne i en sundere udgave.

Inspiration til sund aftensmad. Lav alle familiefavoritterne i en sundere udgave.

Fusions peking and

Peking and

Brug andebryst eller rester af andestegen til en peking and fusioneret med mexikanske tortillas og guacamole. En lækker og nem gang restemad af julemaden.

One-pot pasta

One pot pasta med pølser

One pot pasta med pølser er en genial hverdagsret. Kom alle ingredienser i én gryde og kog sammen til en lækker pastaret.

Alt til julefrokosten – komplet menu

Julefrokost

Opskrifter med alt til julefrokosten

Pho suppe med oksekød

Pho - asiatisk suppe med oksekød og risnudler

Pho – asiatisk suppe med oksekød, risnudler og sprøde grønsager som topping

Langtidshævede flutes

Langtidshævede flutes

Sprød skorpe og dejlig krumme. Disse flutes er nemme at lave og gode til både pålæg og som tilbehør til eks. suppe.

Spicy oksekød på fuldkornsbulgur

orientalsk oksekød

Skøn gryderet med orientalsk oksekød, grove grønsager og fuldkornsbulgur. Meget nemt lavet og med skønne krydderier. Serveret med fuldkornsbulgur.

Kylling scallopini

Kylling scallopini

Scallopini er tynde skiver af kyllingebryst i en lækker citronsauce med kapers

Kylling scallopini

Server scallopini med frisk pasta og/eller grillet middelhavsgrønt

Blomkålssteaks

Blomkålssteaks

Blomkålssteaks er bagte skiver af blomkål med varmende krydderier. Sprøde udenpå og fløjsbløde indeni. Server med en cremet tahindressing.

Kyllingelår i sennep/honning marinade

Server lårene med mos og grønne bønner

Kyllingelår i sennep/honningmarinade. Server lårene med mos og grønne bønner

Champignonsuppe med spinat

Cremet champignonsuppe med spinat

Cremet champignonsuppe med spinat

Enebærgryde

Klassisk enebærgryde

Klassisk enebærgryde med champignon, rundet af med creme fraiche og en skøn smag af enebær og rosmarin

Bagte fyldte auberginer

Bagte_auberginer med fyld

Bagte auberginer fyldes med en skønt krydret kødsovs inspireret af mellemøsten. Server med tahindressing og måske en let salat.

Thai fiskefrikadeller

Thai fiskefrikadeller

Opskrift på thai fiskefrikadeller, som i min version er spicy,  crunchy og bare mega-velsmagende. Server med kogte ris eller nudler.

Æggewrap med sesamkylling og kålsalat

æggewrap

Den sprøde kålsalat går supergodt med den knasende sesamkylling og den friske avocado. Det hele pakkes i en æggewrap og dryppes med tahindressing.

Sundere brændende kærlighed

Brændende kærlighed med blomkålsmos

Brændende kærlighed med blomkålsmos toppet med stegte løg og bacon samt rødbeder. Bacon kan skiftes ud med stegte flæsketern eller pølser.

Indiske kødboller med mynteraita i naanbrød

Blomkålstabouleh

Blomkålstabouleh

Blomkålstabouleh er revet blomkål med en lækker citrusdressing samt abrikoser, tomater, masser af persille og ristede mandler

Lidt lettere pasta carbonara

pasta carbonara

Lidt lettere pasta carbonara er en cremet spaghetti carbonara, der er gjort kalorielettere med squashstrimler. Brug tørret skinke eller bacon som sprød topping.

Spinatsalat med kylling, gomadressing og soyamandler

Spinatsalat med kylling, soyamandler og gomadressing

Skøn måltidssalat med lækkert fyld

Aubergine caprese

Aubergine caprese

Bagte auberginer med smeltet mozarella, tomater og basilikum. En enkel, men lækker forret eller tilbehør til f.eks. grillmaden.

Ultranemme foliepakker med små krydrede kødboller, kartofler og grønt

Foliepakker med kødboller og grønt

Små delikate pakker med krydrede kødboller og grønsager. Lige til at sætte på grillen eller i ovnen.

Hot dog i squash-æggewrap

Hot dog i grønsagsfladbrød

Barbecuemarinerede kyllingefrikadeller med coleslaw

Kyllingefrikadeller i barbecue og pita

Barbecuemarinerede kyllingefrikadeller er fyldt med revet squash, bagt i ovnen, vendt med skønt krydret barbecuemarinade. Server evt. i pitabrød sammen med coleslaw

Blomkålssalat

Cremet blomkålssalat

Blomkålssalat med creme fraiche dressing – en lettere udgave af kartoffelsalat

Mongolsk oksekød

Mongolsk oksekød

Mongolsk oksekød er en skøn hverdagsfavorit. Det består af hakket oksekød og grønsager med den helt rigtige smagsbalance mellem sødt og krydret.

Baconruller – perfekte til grillen

Baconruller

Skønne krydrede baconruller, som er perfekte til både hverdag og fest. Kan både grilles, pande- og ovnsteges.

Tomat-nudelsuppe med smag af bacon og pikantost

Tomat-nudelsuppe med bacon og pikantost

En suppe med skøn smag af bacon og pikantost, der er klar på under ½ time. Fyldet er hakket oksekød, nudler og spidskål. Top med krydderurter efter eget valg eller revet cheddarost.

Til påskefrokosten

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges2

Kog en kylling og lav tarteletter i asparges den ene dag og hønsekødssuppe den anden

Æggesalat

Æggesalat

Æggesalat er et “must” til sildemaden. Kan også bruges i sandwich.

Skinkesalat

Hjemmelavet skinkesalat - fuglekvidder

Server skinkesalaten på et godt stykke rugbrød

Hønsesalat med champignon, bacon og asparges

Klassisk hønsesalat

Klassisk hønsesalat med champignon, bacon og asparges. Server den til frokost eller som forret.

Thai fiskefrikadeller

Thai fiskefrikadeller

Opskrift på thai fiskefrikadeller, som i min version er spicy,  crunchy og bare mega-velsmagende. Server med kogte ris eller nudler.

Stjerneskud med 2 stegte fisk, rejer og hjemmelavet Thousand Island dressing

Stjerneskud med 2 stegte fiskefileter og rejer

Stjerneskud er en skøn frokostret

Nemme langtidshævede flutes

Boller i karry på den lette måde

Boller i karry med blomkålsris

Boller i karry med blomkålsris

Blomkålsgratin

Blomkålsgratin

Server blomkålsgratinen med rugbrød, koldt smør og lidt ketchup

Fyldt squash serveret med grillet auberginesalat

Fyldt squash

Kylling på kikærter og bønner

Forårsrisotto

Risotto primavera - risotto med forårsgrønsager.

Risotto primavera – risotto med forårsgrønsager. Den nemme version.

Kyllingefrikadeller med fyld af grønsager og feta

Kyllingefrikadeller med fyld af grønsager og feta

Kom godt med grønsager og lækker feta i kyllingefarsen. Bag frikadellerne i ovnen og server med en skøn squash-tomat gratin.

Tacofad med nachos tilbehør

Pastinaksuppe med karse

Pastinaksuppe

Smukt gul pastinaksuppe med topping af bacon, ristede mandler, granatæblekerner og karse. Savner du kød, kan du tilføje lidt stegt kylling.

Sandwich á la Sloppy Joe’s

Sloppy Joe’s sandwich


Sloppy joes er en amerikansk klassiker, der består af en burgerbolle med fyld af en krydret kødsovs med masser af løg. I dagens tallerken-udgaven er den tilføjet godt med sunde grønsager.

Hakkebøf i fad med tomatsauce

Hakkebøf i fad med tomatsauce

Hakkebøffer stegt i ovnen og derefter bagt med en lækker tomatsovs og gratineret med mozzarella. Det er skøn og nem hverdagsmad.

Blåbærbrød

Blåbærbrød

Server blåbærbrødet til brunch eller en kop eftermiddagste. Brug frosne eller friske blåbær.

Champignonsuppe med spinat

Cremet champignonsuppe med spinat

Cremet champignonsuppe med spinat

Tortellini alla panna

Tortellini i flødesovs

Tortellini i flødesovs med champignon, ærter og skinke. En populær pastaret, der kan stå klar på under en halv time. Familien elsker den!

Græske frikadeller med græske kartofler og tzatziki

Skinkesalat – fuglekvidder

Hjemmelavet skinkesalat - fuglekvidder

Server skinkesalaten på et godt stykke rugbrød

Tacos med spicy rejer og mangosalsa

Mexikansk tacobowl med kylling og avocadodressing

Gammeldags oksegrydesteg

Gammeldags oksegrydesteg er lækker simremad

Rigtig gammeldags simremad gør smagsløgene glade. Server med en god mos, grønsager og den skønne sauce.

Mexikanske burgere

Mexikanske burgere

Snaskede burgere pakket ind i mexikanske pandekager med ost samt karameliserede løg med peberfrugt

Quesedillas med oksekød, majssalsa og guacamole

Tarteletter med kylling i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges er en ægte klassiker! Server dem til frokost eller til aftensmad ligesom tarteletter er uundværlige til julefrokosten.

Mango-nudelsalat med mangoglaseret kylling

Mango nudelsalat

Kyllingebrystet bages med mangochutney og rives derefter i stykker med 2 gafler

Mors figenmarmelade

Hasselbackrødbeder

Langtidsstegt oksespidsbryst i øl og rodfrugter

oksespidsbryst

Oksespidsbrystet steges længe i øl og rodfrugter, der ender med at give en skøn smag til saucen. Server f.eks. med kartoffel-selleritoppe og dampet grønt eller en god salat.

Grønne kikærtevafler

Kikærtevafler med kylling

Kikærtevafler med pulled kylling, tyndtskåret blomkål og gulerod, ristede kikærter og ærtehummus. Dryp med persilleolie.

Andebryst à l’orange med appelsinsauce

Andebryst a l'orange med appelsinsovs

Andebryst er ideelt til Mortens aften og det smager brandgodt med appelsin til. Server med ristede champignon og knuste kartofler.

Wok med oksekød og grønne bønner

Oksekød og bønner i kokos

Oksekød og bønner i kokos er lynhurtig og lækker aftensmad

Smørbagt blomkål

Bagt blomkål med parmesan og krydderurter kan serveres som tilbehør til dine kødretter eller som selvstændig vegetarret med en fyldig salat til

Bagt blomkål med parmesan og krydderurter kan serveres som tilbehør til dine kødretter eller som selvstændig vegetarret med en fyldig salat til

Gnocchi-gryde med champignon og spinat

gnocchi med svampe

Gnocchigryde med krydret kød, champignoner og spinat

Fusions Peking And

Peking and

Brug andebryst eller rester af andestegen til en peking and fusioneret med mexikanske tortillas og guacamole. En lækker og nem gang restemad af julemaden.

Krydret fatteh med hakket oksekød, tahincreme og granatæblekerner

Eksotisk krydret oksekød med sprødt brød, tahincreme og granatæblekerner

Eksotisk krydret oksekød med sprødt brød, tahincreme og granatæblekerner

Krebinetter med stuvet grønt

Krebinetter med stuvet grønt er en hverdags- og familiefavorit.

Krebinetter med stuvet grønt er en hverdags- og familiefavorit.

Råkostsalat med kylling, tranebær og mandler

Råkostsalat med kylling, tranebær og mandler

Råkostsalat med kylling, tranebær og mandler. Server til frokost eller som en let middagsret.

Sprød og farverig pastasalat med dilddressing

Pastasalat med dilddressing

Skøn pastasalat med masser af sprøde grønsager og blød cheddarost

Blomkålsgratineret fars med masser af grønsager

Under blomkålsmosen gemmer sig en fars og masser af sunde grønsager

Cremet kyllingesuppe lavet helt uden fløde

Cremet kyllingesuppe med lime

Tærte med sprød quinoabund og fyld af kylling og spinat

Quinoatærte med kylling og spinat

Napoliburger

Napoliburger

Napoliburger med rød pesto, krydret bøf og frisk tomatsalsa