Fyldte champignon og snackpebre med feta og bacon
Fyldte champignon og snackpebre med en lækker fetacreme rørt med krydderurter og rullet med bacon.
Fyldte champignon og snackpebre er skønt tilbehør til alle former for grill og især til gæstemaden. Fungerer også godt på en buffet eller som del af et tapasbord.
Sprød bacon og søde, bløde grønsager om fløjsblødt fyld tiltaler bare alle. Så forvent bare at fadet er tømt så snart det kommer på bordet!
Det smarte ved dette tilbehør er, at de fyldte grønsager med feta er supernemme at lave og så kan de laves i god tid, stilles på køl og så blot grilles eller bages når du er klar til det.
Hvad synes du om opskriften? Bedøm med stjerner
Fyldte champignon og snackpebre med fetacreme og bacon
Hvad synes du om opskriften?
Ingredienser
- 200 g feta jeg bruger Puck
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk hakkede krydderurter rosmarin, timian, persille, purløg efter eget valg
- salt og peber
- 8 store champignon
- 8 snackpebre
- 2 pakker bacon
Sådan gør du
- Fjern stilk fra peberfrugter og champignon. Vask og rens begge dele.
- Rør feta med krydderurter, salt og peber.
- Kom fetacremen i champignon og snackpebre.
- Vikl bacon om og læg det i et ildfast fad.
- Drys gerne med lidt ekstra rosmarin eller timian.
- Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Baconen skal være sprød.
Fyldte champignon og snackpebre som tilbehør
Jeg elsker at lave de her fetafyldte grønsager som tilbehør – især til grillmaden om sommeren, men de er skam også populære om vinteren. Jeg er særligt glad for, at det hele kan forberedes i god tid. Så kan det stå klart i køleskabet lige indtil de skal i ovnen eller på grillen.
Jeg har flere gode bud på forskelligt tilbehør. Jeg kan nemlig rigtig godt lide at lave spændende tilbehør, så det ikke altid ender med den sædvanlige “salat med tomater, agurker og majs”. Tilbehøret må i min optik gerne være så mættende, at yderligere kartofler, ris eller pasta slet ikke er nødvendigt. Ikke at der er noget galt med det! Men mit tilbehør må gerne være lækkert, farverigt og byde på forskellige smagsnuancer.