Creme fraiche dressing
Opskrift på creme fraiche dressing, som er virkelig god som kold sauce, som dip eller til kartoffelsalat, pastasalat, cole slaw mm.
Brug den også simpelthen som en let, kold sauce til mange retter. Så er den god, hvis du tilføjer hakkede/klippede krydderurter – purløg, persille eller dild.
Vil du have en sukkerfri/low carb udgave, skifter du honning ud med eks. agavesirup.
Du kan krydre ekstra med løgpulver, chili og/eller cayennepeber og måske lidt hvidløg (selv spiser vi aldrig hvidløg på hverdage).
Creme fraiche dressing
Hvad synes du om opskriften?
Ingredienser
- 2 1/2 dl creme fraiche 9% brug 18% for en mere cremet version
- 2 tsk dijonsennep*
- 1 spsk honning*
- 1 tsk salt*
- friskkværnet peber*
- 3-4 spsk hakkede krydderurter såsom persille purløg,
Sådan gør du
- Rør alle ingredienserne sammen.
- Vend dressingen med kogte kartofler, pasta eller grønsager.
- Eller server den til mange måltider som erstatning for sovs eller som frisk dip til grønsager.
*Ingredienser fra basislager