I fryseren
- Bacon i skiver og/eller tørret skinke
- Brød (Flutes, Rugfler, Naanbrød el.lign)
- Frosne grønsager (Bønner, Ærter, Broccoli, Blomkål, Blandet grønt)
- Hakket oksekød
- Hakket svinekød eller kalv/flæsk
- Ingefær, skrællet og skåret i portionsstykker
- Kyllingfilet og/eller inderfilet
- Kyllinglår eller hel kylling
- Kød- og melboller til suppe
- Persille, skyllet og løstfrosset
- Pølser
- Revet ost
- Svinemørbrad og/eller skinketern
I skabet
- Boullionterninger (Hønse, Grønsager, Okse)
- Dijonsennep
- Flydende margarine
- Frikalet
- Hakkede flåede tomater, tomatpure, evt. tomatpassata
- Havregryn
- Hoisinsauce
- Honning
- Hvedekerner, byg, grov couscous, bulgur
- Hvidvinseddike og/eller andre typer (Hyldeblomsteddike, mangoeddike o.lign)
- Kartofler
- Ketchup
- Kikærter på dåse
- Kokosmælk
- Løg og hvidløg, løgpulver
- Majs på dåse (eller frost)
- Mandler
- Mangochutney
- Hvedemel, Maizenamel
- Mornaysauce (eks. den lette fra Karoline)
- Olie (oliven og smagsneutral, eks. majsolie)
- Pasta (spaghetti, skruer mm, nudler)
- Ris (brune, hvide og grødris)
- Soya
- Sukker, vaniliesukker (gerne hjemmelavet)
I køleskabet
- Citron- og limesaft
- Feta (Puck)
- Gulerødder
- Madlavningsfløde 8% (F.eks. Oma)
- Mælk
- Parmesan
- Peberfrugter (Røde, Gule, Orange)
- Æg
Krydderier
- Cayennepeber
- Chilipulver
- Gurkemeje
- Hvid peber
- Kanel
- Karry
- Oregano
- Paprika
- Peber
- Rosmarin
- Salt, groft og fint
- Spidskommen
- Timian
Friske grønsager/frugt
Købes ind ofte og efter sæson. Er derfor ikke som sådan basislager – bare meget ofte brugt
- Ananas
- Auberginer
- Blomkål
- Champignon (kan også haves på glas)
- Icebergsalat
- Mango
- Rødbeder
- Spidskål, hvidkål, rødkål
- Spinat
- Squash
- Tomater
I opskrifterne er der en stjerne* ud for ingredienser fra basislager