Grillet spidskål med smeltet smør
Grillet spidskål er nemt tilbehør til grillaftenen. Rundet af med koldt smør, der smelter på den varme spidskål er bare genialt!
Ret: Grill, Tilbehør
Keyword: retter med spidskål, sund aftensmad, tilbehør til grill
Antal: 4 personer
- 1/4-1/2 spidskål pr person
- lidt olivenolie
- salt og peber
- 1/2-1 spsk smør til servering
Skær spidskålen i kvarte. Sørg for at lade stokken sidde på, den sørger for at holde samling på bladene og fjernes først ved bordet.
Dryp spidskålen med lidt olivenolie, drys med salt og peber og læg den på en varm grill.
Når kålen har fået brune grillstriber (3-4 minutter) vendes dine forsigtigt. Brug en spartel, da bladene bliver lidt løse i det.
Grill på begge skærefladen.
Læg dem på et fad og kør en ske med smør hen over de varme spidskål, så smørret smelter ned mellem bladene.