Go Back
+ servings
spidskålssalat med ananas
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Spidskålssalat med ananas

Denne nemme spidskålssalat med ananas er en ægte sommerfavorit. Den er supernem at lave, smager forrygende og passer til alle former for kød.
Ret: Tilbehør
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spidskål fjern stokken og de yderste blade
  • 2 forårsløg fintsnittet. Kan erstattes af et lille rødløg eller 1-2 spsk fintklippet purløg.
  • 1 dåse ananas
  • 2 1/2 dl cremefraiche 18% 9% kan bruges, bliver dog ikke helt så cremet
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. honning
  • Salt og peber
  • Evt 1-2 dl grønne ærter

Sådan gør du

  • Bland cremefraiche med sennep, honning, citronsaft, salt og peber i en stor skål. Smag til.
  • Kassér spidskålens yderste blade og snit resten undtagen stokken i fine strimler. “Kram” den med hænderne, så den blødgøres en smule.
  • Skær roden af forårsløg og fjern det yderste blad. Skyl løgene grundigt. Snit forårsløgene fint.
  • Skær ananas i mundrette bidder (hvis ikke den er i stykker allerede).
  • Vend det hele i skålen med dressingen.