Go Back
+ servings
Marengs med citruscreme
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Marengs med citruscreme og frisk frugt

Marengs med citruscreme og frisk frugt er helt perfekt når vi skal have gæster på hverdage eller bare gerne vil servere en nem og frisk dessert. Brug det frugt du bedst kan lide.
Ret: Dessert
Keyword: dessert med frisk frugt, marengs, nem dessert, pavlova
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 marengsreder
  • 3,5 dl piskefløde
  • 1,5 dl kondenseret mælk
  • 2 citroner eller lime, revet skal økologisk
  • 1 citron eller 2 lime, saften økologisk
  • 1 mango i tern
  • 1 ananas i tern
  • 4 kiwi i tern
  • 1 granatæble kernerne.

Sådan gør du

  • Pisk fløden let stiv. Vend den kondenserede mælk i flødeskummet.
  • Rør skal og saft af citroner eller lime i cremen.
  • Pil granatæblet og læg kernerne i en si, så de kan dryppe af.
  • Skær alle frugterne i tern.
  • Læg en marengsrede på hver tallerken. Læg citruscreme på hver rede og fordel frugterne henover.
  • Top med granatæblekerner og server straks.