Go Back
Brombærsauce
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Brombærsauce

Udnyt sæsonens lækre brombær i en brombærsauce, der passer rigtig godt til både rødt oksekød og dyrekølle. Du kan bruge både friske og frosne brombær til sovsen.
Ret: Sovs, Tilbehør
Keyword: Nytår, Nytårsmenu, Sovs til rødt kød

Ingredienser

  • 250 g brombær
  • 1 spsk smør
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl stegesky eller okseboullion
  • 2 stilke timian
  • 1 spsk Maizena + 2 spsk vand
  • Evt. lidt sukker

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde og steg bærerne en smule.
  • Tilsæt vin og timian og lad det koge ind til ca. 2/3.
  • Tilsæt stegeskyen.
  • Kom saucen gennem en sigte og hæld den tilbage i gryden.
  • Jævn med lidt maizenajævning. Pas på der ikke kommer for meget i ad gangen.
  • Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.