Go Back
+ servings
Peking and
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Peking and i fusionsudgave

Brug andebryst eller rester af andestegen til en peking and fusioneret med mexikanske tortillas og guacamole. En lækker og nem gang restemad af julemaden.
Ret: Aftensmad
Keyword: andebryst, andesteg, mexikansk, Restemad, Tex Mex
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 andebryster* á 180 g eller ca. 400-500 g plukket kød fra en andesteg
  • salt og peber*
  • 4-8 mexikanske tortillas*
  • 1 agurk i tynde strimler*
  • 1 bundt forårsløg i tynde strimler
  • 1/2 iceberg i strimler*
  • 1 portion guacamole
  • Hoisinsauce*

Sådan gør du

Opskrift med andebryst

  • Rids skindet på andebrystet i rudemønster med en skarp kniv. Pas på du ikke skærer ned i kødet. Drys med salt.
  • Læg det med skindsiden nedad på en kold, tør pande. Skru op til kraftig varme og steg i ca. 3 minutter til fedtet er ved at smelte.
  • Skru ned til jævn varme og steg videre v i ca. 10 minutter til skindet er gyldent.
  • Vend brystet om på kødsiden, drys med peber og steg 6-7 minutter. Så er brystet lyserødt. Skal det være gennemstegt, skal du give det 5-6 minutter længere.
  • Lad kødet hvile i 7-10 minutter. Skær det herefter i skrå skiver.
  • Varm pandekagerne. Nemmest er at lægge dem mellem 2 tallerkener med et stykke køkkenrulle øverst og varme dem 2-3 minutter i mikroen.
  • Stil tilbehøret i skåle på bordet.
  • Tag en lun pandekage og smør med hoisinsauce, læg derpå salat, andeekød, agurkestrimler og forårsløg og top med guacamole.