Go Back
+ servings
One pot pasta med pølser
Udskriv
Endnu ingen stemmer

One pot pasta med pølser og masser af grønsager

Opskrift på one pot pasta, der er en cremet og supernem pastaret. Alt koges sammen i én gryde og det giver en skøn smag og dejlig cremet sauce.
Ret: Suppe
Keyword: alt i en, gryderet, Nem aftensmad, nem opskrift, one pot, sund pastaret
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g gulerødder skrællet og groft revet
  • 1 squash i små tern
  • 1 peberfrugt i små tern
  • 1 finthakket løg
  • 4 tykke pølser svarende til 300 g f.eks. kålpølser (se tip)
  • 75 g pikantost kan udelades
  • 1 hønseboullionterning
  • 1 flaske tomatpassata 680 g eller 2 dåser flåede tomater
  • 1/2 liter koldt vand brug gerne passataglasset
  • 1/2 spsk oregano
  • lidt cayennepeber kan udelades eller du kan komme mere i efter smag
  • 400 g pasta

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.
  • Skyl squash og skær den i små tern. Du kan også rive den på den grove side af rivejernet.
  • Hak løget fint.
  • Skær pølserne i mindre tern.
  • Kom det hele sammen med alle de øvrige ingredienser ned i en stor gryde. Brug glasset fra tomatpassaten til at måle vand op med. Bruger du dåsetomater, skal du bruge 3 dåser vand.
  • Nu kan du stille den i køleskabet til næste dag eller du kan sætte den over og koge med det samme.
  • Hele molevitten skal koges i 12 minutter. Og så er der dejlig aftensmad.