Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Pisk æg, mælk, flødeost, salt og peber sammen
Kom massen på en varm pande og skub massen fra bunden med en flad spartel inden massen har samlet sig til en blød røræg
Læg pizzadejen ud på bordet på det bagepapir, der følger med
Skær 8 strimler i hver side af dejen, efterladende 1/3 i midten, der ikke er skåret. Gør dette på begge dej-stykkker
Fordel skinken i midten af begge dejstykker
Skær tomaterne i meget tynde strimler og fordel dem ovenpå skinken
Fordel røræg over skinke og tomater og top til sidst med revet ost
Buk enderne lidt ind til at starte med. Tag derefter en strimmel ad gangen fra hhv. venstre og højre side af dejstykker og fold ind over fyldet. Fortsæt til du har flettet hele dejen. Gentag med den anden calzone.
Læg begge calzone side om side - på det bagepapir, der følger med - på en bageplade og sæt den i midten af ovnen
Bag calzonerne i 15 minutter eller indtil de er lysebrune på hele overfladen
Drys evt med klippet purløg ved servering