Flødekyssede gulerødder med ingefær
Gulerødder med ingefær er dejlig nemt og lækkert tilbehør - lige tilpas flødekysset til at gøre dem cremede, men ikke fede. Vælg mellem piskefløde eller madlavningsfløde.
Antal: 4 personer
- 600 g gulerødder*
- 1/2 dl vand*
- 2 dl fløde vælg piskefløde eller madlavningsfløde
- 1 tsk frisk revet ingefær*
- 1 håndfuld bredbladet persille svarer til 2 store spsk efter det er hakket
- salt og hvid peber*
Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
Kom dem i en gryde med en smule vand og kog dem i omkring 5 minutter.
Hvis ikke vandet er fordampet helt, hældes det fra.
Tilsæt nu fløden og revet ingefær.
Lad koge i ca. 10 minutter eller indtil fløden er tyknet og har lagt sig omkring gulerødderne.
Smag til med salt og hvid peber.
Hak persillen og kom de