Go Back
+ servings
Flødekyssede gulerødder med et snert af ingefær er dejligt tilbehør
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Flødekyssede gulerødder med ingefær

Gulerødder med ingefær er dejlig nemt og lækkert tilbehør - lige tilpas flødekysset til at gøre dem cremede, men ikke fede. Vælg mellem piskefløde eller madlavningsfløde.
Ret: Tilbehør
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g gulerødder*
  • 1/2 dl vand*
  • 2 dl fløde vælg piskefløde eller madlavningsfløde
  • 1 tsk frisk revet ingefær*
  • 1 håndfuld bredbladet persille svarer til 2 store spsk efter det er hakket
  • salt og hvid peber*

Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
  • Kom dem i en gryde med en smule vand og kog dem i omkring 5 minutter.
  • Hvis ikke vandet er fordampet helt, hældes det fra.
  • Tilsæt nu fløden og revet ingefær.
  • Lad koge i ca. 10 minutter eller indtil fløden er tyknet og har lagt sig omkring gulerødderne.
  • Smag til med salt og hvid peber.
  • Hak persillen og kom de