Go Back
+ servings
Nachos med kylling
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Gratinerede nachos med kylling og salat

Nachos med kylling er den ultimative favoritret når aftensmaden skal gå lidt stærkt. Serveret med smeltet ost, sprød salat og cremet guacamole.
Ret: Aftensmad, Frokost, Snack
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster ca. 400 g i alt
  • salt, peber og valgfri krydderi f.eks. rosmarin, timian, paprika
  • 1 pose nachos også kaldet tortillachips
  • 200 g revet cheddar evt med mex-tex smag

Til servering

  • Blandet salat, Creme fraiche, Guacamole og rød snackpeber eller chili

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Læg kyllingefilet'erne i et ildfast fad og drys med de valgte krydderier. Bag i 15 minutter med en lille smule vand i bunden af fadet. Når kyllingen er færdig, trækkes kødet i strimler med 2 gafler.
  • Forbered imens en guacamole. Skyl og striml salaten og skær snackpeber/chili i tynde skiver.
  • Læg nachos i et ildfast fad lagvis med kylling og revet cheddar. Lad cirka halvdelen af osten være ovenpå nachos'ene.
  • Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter. Hold øje med det, så nachos ikke bliver brændt. De skal være en smule brunet i kanten og osten skal være helt smeltet.
  • Tag fadet ud af ovnen og fordel salat og peberfrugt over fadet. Dryp med creme fraiche.
  • Server med guacamole.