Go Back
+ servings
Gratinerede nachos med kylling og salat
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Gratinerede nachos med kylling og salat

Ret: Aftensmad, Frokost, Snack
Keyword: Fast food, tortillachips
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster ca. 400 g i alt
  • salt, peber og valgfri krydderi f.eks. rosmarin, timian, paprika
  • 1 pose nachos også kaldet tortillachips
  • 200 g revet cheddar evt med mex-tex smag

Til servering

  • Blandet salat, Creme fraiche, Guacamole og rød snackpeber eller chili

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Læg kyllingefilet'erne i et ildfast fad og drys med de valgte krydderier. Bag i 15 minutter med en lille smule vand i bunden af fadet. Når kyllingen er færdig, trækkes kødet i strimler med 2 gafler.
  • Forbered imens en guacamole. Skyl og striml salaten og skær snackpeber/chili i tynde skiver.
  • Læg nachos i et ildfast fad lagvis med kylling og revet cheddar. Lad cirka halvdelen af osten være ovenpå nachos'ene.
  • Stil fadet i ovnen i ca. 10 minutter. Hold øje med det, så nachos ikke bliver brændt. De skal være en smule brunet i kanten og osten skal være helt smeltet.
  • Tag fadet ud af ovnen og fordel salat og peberfrugt over fadet. Dryp med creme fraiche.
  • Server med guacamole.