Rens og puds mørbraden. Skær den i helt tynde skiver.
Rens champignon og skær dem i skiver.
Skyl squash og skær den i tern.
Opvarm lidt olie i en stor gryde, på en stor pande eller i en wok.
Steg mørbraden 3-4 minutter under omrøring - stegetiden afhænger af hvor tyndt du har skåret kødet.
Krydr med timian, salt og peber.
Tag kødet op og stil det til side.
Kog pastaen efter anvisning på pakken. GEM et par dl af kogevandet!
Steg champignon et par minutter under omrøring. Tilsæt squash og steg videre et par minutter. Tag det op.
Kom hvidvin og boullionterning i gryden og kog det op. Lad det koge et par minutter, så det reduceres lidt.
Tilsæt madlavningsfløde og lad det koge sammen.
Smag sovsen til med timian, salt og peber.
Kom pasta, mørbrad, champignon og squash ned til hvidvinsflødesovsen.
Er der brug for lidt mere væde for at lave den lækker cremet, så tilsæt lidt af pastakogevandet.