Go Back
+ servings
Quinoasalat med bagte gulerødder og kikærter
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Quinoasalat med bagte gulerødder og kikærter

Quinoasalat med bagte gulerødder og kikærter er en mættende salat, som kan spises som tilbehør eller som et selvstændigt, vegansk måltid.
Ret: Salat, Tilbehør
Keyword: bagte gulerødder, måltidssalat, quinoasalat, vegansk
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl quinoa+ 4 dl vand
  • 350 g gulerødder
  • 1 dåse kikærter svarer til 265 g drænet vægt
  • 1 mango kan erstattes af æbletern
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rosmarin
  • 1-2 spsk limesaft
  • 2 spsk rucola eller bredbladet persille

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Dryp olie over og drys med salt samt rosmarin. Sær pladen i ovnen og bag gulerødderne i ca. 20 minutter. Lad gulerødderne køle lidt af.
  • Kog imens quinoa i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Tag gryden af varmen og lad quinoaen køle lidt af.
  • Skræl mangoen og skær kødet i tern.
  • Skyl rucola og hak den groft.
  • Bland alle ingredienser og server.