Go Back
+ servings
Gratineret fennikel er nemt og lækkert tilbehør med kun 2 ingredienser
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Gratineret fennikel

Gratineret fennikel er lækkert tilbehør, som laves med kun 2 ingredienser. En delikat ret, som er meget nem at lave. God til lam, fisk og kylling.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 store fennikel 1/2 pr person
  • 200 g revet ost jeg brugte revet mozzarella 16%
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær fennikel i halve. Skyl delene godt - der kan godt sidde jord gemt under bladene, så skil dem gerne lidt ad, så du kan skylle godt.
  • Derefter skæres stokken fra. Pas på at resten af fenniklen stadig holder sammen.
  • Kog de 4 halve fennikel i 7 minutter.
  • Tænd ovnen på 225 grader.
  • Læg fennikel i et ildfast fad med skærefladen nedad og drys med salt og peber. Drys revet ost over.
  • Sæt fadet i ovnen i 10-12 eller til osten er smeltet og flot brun.