Go Back

One pot pasta med kylling

One pot pasta med kylling er en dejlig hverdagsret med en skøn smag af tomater og basilikum. Det tager kun 30 minutter at sætte denne hverdagsmad på bordet og er derfor en stor familiefavorit.
Ret: Aftensmad, Gryderet
Keyword: alt i en pasta, hverdagsmad, Nem aftensmad, one pot, one pot kylling, pastaret
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 400 g pasta
  • 250 g champignon
  • 250 g cherrytomater
  • 100 g frisk spinat kan erstattes af frossen helbladet spinat
  • 1 hønseboullionterning
  • 1 håndfuld frisk basilikum kan erstattes af 3 tsk tørret basilikum
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 7,5-10 dl koldt vand
  • friskrevet parmesan

Sådan gør du

  • Skær kyllingebrystet i små tern
  • Skyl champignon og skær dem i mindre stykker
  • Skær løget i tynde skiver og pres hvidløget
  • Skyl spinat grundigt
  • Skær cherrytomater i halve efter kvarte - efter hvor store de er
  • Kom alle ingredienser i en stor gryde
  • Hæld vand på til pastaen er lige nøjagtig dækket - det kan være du skal bruge 7 dl, det kan være du skal bruge 1 liter.
  • Bring retten i kog og rør godt, så pastaen ikke klistrer sammen.
  • Kog one pot pastaen i 10 minutter.
  • Smag til med salt og peber og måske lidt mere basilikum.
  • Server med friskrevet parmesan