Go Back
+ servings

Skipperlabskovs

Nem skipperlabskovs i en hurtig og nem version, der kan laves på hverdage. Server med rugbrød, sennep og syltede rødbeder.
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Keyword: billigt, gryderet, mormormad, Nem aftensmad
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 800 g kartofler
  • 1 stort løg
  • 1 okseboullionterning kan erstattes med grønsagsboullion
  • 6 dl vand
  • 2 laurbærblade
  • 8 peberkorn
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk worchestershiresauce

Til servering

  • friskkværnet peber
  • smør
  • rugbrød
  • syltede rødbeder
  • sennep
  • persille

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og skær dem i minre stykker.
  • Pil løget og hak det fint.
  • I en stor gryde brunes det hakkede oksekød sammen med løget.
  • Tilsæt kartofler, vand, laurbærblade, boullionterning, peberkorn, salt og worchestershiresauce. Lad det hele koge i 25 minutter til kartoflerne er godt møre og kogt lidt ud.
  • Fisk laurbærblade og peberkorn op.
  • Rør godt i retten, så kartoflerne moses let og jævner retten.
  • Smag til med peber og måske lidt ekstra worchestershiresauce.
  • Drys med frisk persille og peber og server med rugbrød, sennep, rødbeder og måske en smørklat på toppen.