Skræl gulerødder og skær dem i grove stykker. Hak løget groft og skær peberfrugten i grove tern.
Kom alle grønsager i en gryde og tilsæt flåede tomater, vand, basilikum, salt og peber
Lad grønsagerne koge i 10 minutter.
Blend grønsagerne til en pure med en stavblender eller kom dem op i en blender og så tilbage i gryden.
Tilsæt creme fraiche og bland det godt sammen - sovsen skal ikke koge nu. Smag til.
Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme.
Hvis kyllingebrysterne er meget store, skæres de i halve, så de ikke er så tykke. Læg dem i et ildfast fad.
Fordel tomatsovsen over kyllingebrysterne og stil fadet i midten af ovnen.
Bag kyllingen i ca. 30 minutter. Er stykkerne store, kan du give retten 5-10 minutter mere.
Giv kogte ris - evt. blomkålsris - til sammen med dampet grønt.