Pasta med pikantost, grønsager og skinke
Cremet pasta med pikantost, grønsager og skinke er ideel til de travle hverdagsaftener, hvor maden skal hurtigt og nemt på bordet.
Ret: Aftensmad
Keyword: alt i en pasta, cremet pastasalat, hverdagsmad, pikantost, Tortellini
Antal: 4 personer
- 1 squash
- 3 peberfrugt i forskellige farver
- 1 rødløg
- 300 g pasta eks. tortellini med skinkefyld
- 150 g skinke eller hamburgerryg
- 2 fed presset hvidløg
- 75 g pikantost
- 1/2 dl mælk
- lidt olie til stegning
- salt og peber
- persille til drys kan undværes
Kog pasta efter anvisning på pakken
Skær squash, peberfrugt og rødløg i tynde strimler. Pres hvidløget.
Varm en wok eller stor gryde op med lidt olie
Steg alle grønsagerne inkl. hvidløg i 4-5 minutter - de skal stadig have bid, så giv dem hellere for lidt end for meget
Tilsæt pikantost, mælk skinkestrimler og den kogte pasta
Vend det hel sammen og lad pikantosten smelte over pasta over pasta, skinke og grønsager.
Smag til med salt og peber.
Drys evt lidt friskhakket persille over retten