Go Back
+ servings
Pasta med pikantost
Udskriv
4 fra 1 stemme

Pasta med pikantost, grønsager og skinke

Cremet pasta med pikantost, grønsager og skinke er ideel til de travle hverdagsaftener, hvor maden skal hurtigt og nemt på bordet.
Ret: Aftensmad
Keyword: alt i en pasta, cremet pastasalat, hverdagsmad, pikantost, Tortellini
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 squash
  • 3 peberfrugt i forskellige farver
  • 1 rødløg
  • 300 g pasta eks. tortellini med skinkefyld
  • 150 g skinke eller hamburgerryg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 75 g pikantost
  • 1/2 dl mælk
  • lidt olie til stegning
  • salt og peber
  • persille til drys kan undværes

Sådan gør du

  • Kog pasta efter anvisning på pakken
  • Skær squash, peberfrugt og rødløg i tynde strimler. Pres hvidløget.
  • Varm en wok eller stor gryde op med lidt olie
  • Steg alle grønsagerne inkl. hvidløg i 4-5 minutter - de skal stadig have bid, så giv dem hellere for lidt end for meget
  • Tilsæt pikantost, mælk skinkestrimler og den kogte pasta
  • Vend det hel sammen og lad pikantosten smelte over pasta over pasta, skinke og grønsager.
  • Smag til med salt og peber.
  • Drys evt lidt friskhakket persille over retten