Go Back

Fyldte brunchbrød

De fyldte brunchbrød er gode til en god solid morgenmad. De fyldes med tomat, spinat, skinke og æg inden de gratineres i ovnen.
Ret: brunch, Morgenmad
Køkken: Dansk
Keyword: brunch, fyldte brød, Gæstemad, æggefyld
Antal: 8 stk

Ingredienser

  • 2 store champignon
  • 4 cherrytomater eller 2 almindelige tomater
  • 6 små kugler frossen spinat
  • 50 g skinke
  • salt og peber
  • 8 brød evt miniflutes
  • 8 æg
  • smeltet smør
  • revet ost

Sådan gør du

  • Skyl champignon grundigt og hak dem i mindre stykker
  • Skær tomater i mindre bidder
  • Optø spinaten og knug al væden ud af dem
  • Skær skinken i små tern. Hvis du bruge wkinetern, så hak dem i mindre stykker.
  • Bland champignon, tomater, spinat og skinke med salt og peber.
    Brunchbrød
  • Skær et låg af brødene og udhul dem så meget som muligt.
  • Tænd ovnen på 180 grader almindelig varme
  • Fordel fyldet i brødene.
  • Slå et æg ud af gangen i en lilel skål eller glas. Hæld det derfra over fyldet.
  • Stil brødene i et ildfast fad og placer det i midten af ovnen.
  • Bag brødene i ca. 10 minutter udækket. Dæk herefter med alufolie og bag yderligere 20 minutter. Brødene er færdige når æggehviden er fast.