Go Back

Tærte med pasta og kødsovs

Brug dine rester i en dejlig tærte med pasta og kødsovs. Dejlig nem og lækker aftensmad, hvor du får brugt dine rester. Suppler evt med mere grønt, hvis resten ikke er så stor.
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Keyword: Madtærte, Nem aftensmad, pasta med kødsovs, rester, Tærte
Antal: 4 personer

Ingredienser

Tærtedej

  • 100 g grahamsmel eller anden grov meltype
  • 100 g hvedemel
  • 1 dl vand
  • 1/4 dl olie

Fyld

  • 400 g pasta med kødsovs suppler evt med ekstra grønt
  • 3 æg
  • 150 g hytteost
  • 1 tomat i tynde skiver

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til dejen sammen. Rul den ud og læg den i en tærte- eller springform på 22 cm.
  • Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ca. 12 minutter ved 180 grader.
  • Kom pasta med kødsovs på tærtebunden. Læg tomatskiver ovenpå.
  • Pisk æg sammen med hytteost og fordel over kødsovsen
    Tærte med pasta og kødsovs
  • Bag tærten i ca 35 minutter til æggemassen er fast.
    Bemærk! Bagetiden afhænger af din ovn samt fyldets temperatur og mængde. Så hold øje med tærten og tag den først ud når æggemassen er helt fast.
    Tærte med pasta og kødsovs
  • Server med en grøn salat