Go Back

Dadler med bacon

De salt-søde bacondadler er superlækre til tapas, til brunch, på buffeten eller til en drink før en god middag. Stik en tandstikker i, så gæsterne nemt kan forsyne sig.
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Keyword: bacondadler, brunch, buffet, dadler, snack, tapas
Antal: 14 stk

Ingredienser

  • 1 pakke bacon med 7 stykker i
  • 14 udstenede dadler

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme
  • Skær eller klip baconen midt over, så du får 14 stykker
  • Læg en daddel på en skive bacon og tril baconet omkring dadlen
  • Læg bacondadlen på en bageplade med bagepapir
  • Sæt pladen i midten af ovnen og bag bacondadlerne i ca. 15 minutter til baconet er sprødt
  • Tag dem af den varme plade og stil dem på køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af inden du kommer dem på et serveringsfad
  • Bacondadlerne kan serveres både lune og kolde