Dadler med bacon
De salt-søde bacondadler er superlækre til tapas, til brunch, på buffeten eller til en drink før en god middag. Stik en tandstikker i, så gæsterne nemt kan forsyne sig.
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Keyword: bacondadler, brunch, buffet, dadler, snack, tapas
Antal: 14 stk
- 1 pakke bacon med 7 stykker i
- 14 udstenede dadler
Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme
Skær eller klip baconen midt over, så du får 14 stykker
Læg en daddel på en skive bacon og tril baconet omkring dadlen
Læg bacondadlen på en bageplade med bagepapir
Sæt pladen i midten af ovnen og bag bacondadlerne i ca. 15 minutter til baconet er sprødt
Tag dem af den varme plade og stil dem på køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af inden du kommer dem på et serveringsfad
Bacondadlerne kan serveres både lune og kolde