Butterdejssnegle
Små nemme butterdejssnegle med forskelligt fyld. Hurtige at lave og geniale som en snack til en drink før en gæstemiddag.
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Keyword: appetizer, butterdejssnegl, snack
Antal: 40 stk
Med pesto
- 1 glas rød tomatpesto eller grøn basilikumpesto
Med ost og tørrede kryddrurter
- 100 g revet ost, evt mozzarella
- 3 tsk tørret ogeano, timian eller herbes de provence
Tø butterdejen op, hvis den er frossen.
Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme.
Rul butterdejen ud på bordet, evt med en smule mel under.
Smør den ene med pesto
Drys ost over den anden og derefter med tørrede krydderurter
Rul butterdejen sammen til en lang rulle
Skær rullen i 0,5 -1 cm skiver. Pas på ikke at trykke med kniven, så de mases sammen.
Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir
Bag dem i midten af en 200 grader varm ovn ved almindelig varme i ca. 10 minutter. Hold øje med de ikke bliver mørke.