Go Back
+ servings
Butterdejssnegle
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Butterdejssnegle

Små nemme butterdejssnegle med forskelligt fyld. Hurtige at lave og geniale som en snack til en drink før en gæstemiddag.
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Keyword: appetizer, butterdejssnegl, snack
Antal: 40 stk

Ingredienser

  • 2 ruller butterdej

Med pesto

  • 1 glas rød tomatpesto eller grøn basilikumpesto

Med ost og tørrede kryddrurter

  • 100 g revet ost, evt mozzarella
  • 3 tsk tørret ogeano, timian eller herbes de provence

Sådan gør du

  • Tø butterdejen op, hvis den er frossen.
  • Tænd ovnen på 200 grader almindelig varme.
  • Rul butterdejen ud på bordet, evt med en smule mel under.
  • Smør den ene med pesto
  • Drys ost over den anden og derefter med tørrede krydderurter
  • Rul butterdejen sammen til en lang rulle
  • Skær rullen i 0,5 -1 cm skiver. Pas på ikke at trykke med kniven, så de mases sammen.
  • Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir
  • Bag dem i midten af en 200 grader varm ovn ved almindelig varme i ca. 10 minutter. Hold øje med de ikke bliver mørke.