Go Back
+ servings
Tyrkisk suppe
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Tyrkisk suppe

Tyrkisk suppe er en one-pot suppe, hvor alle ingredienser tilberedes i én gryde. Det giver dejlig smag og gør den så nem at lave, at den er en stor favorit på travle dage.
Ret: Suppe
Keyword: lasagnesuppe, pasta med kødsovs, suppe med fyld, Suppe med pasta
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød*
  • 1 finthakket løg*
  • 1 spsk paprika*
  • 1 spsk oregano*
  • 250 g pasta*
  • 1 glas champignon eller 250 g friske*
  • 2 peberfrugter i tern 1 rød og 1 gul*
  • 200 g finthakket hvidkål eller spidskål kan udelades
  • 1 liter vand*
  • 2 dåser flåede hakkede tomater eller 1 glas tomatpassata*
  • 2 okseboullionterninger* eller grønsagsbouillon
  • Salt og peber*
  • 4 spsk creme fraiche græsk youghurt (kan udelades)
  • Evt. brød til servering

Sådan gør du

  • Snit hvidkålen så fint som muligt (kan udelades).
  • Brun oksekødet sammen med det hakkede løg og paprika.
  • Når det er brunt, tilsættes alle de øvrige ingredienser.
  • Lad det hele koge i 15 min.
  • Rør i det undervejs. Hvis al væsken er opsuget, så hæld lidt mere i – det skal være en suppe med godt med fyld.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server i suppeskåle med en klat creme fraiche på toppen (kan udelades) og måske lidt brød.