Go Back
+ servings
Thai fiskefrikadeller
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Thai fiskefrikadeller

Opskrift på thai fiskefrikadeller, som i min version er spicy,  crunchy og bare mega-velsmagende. Server med kogte ris eller nudler.
Ret: Aftensmad
Keyword: asiatisk, fish cake, fisk, fiskefrikadeller, thaimad
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g fiskefars*
  • 1 æg*
  • 1 spsk maizenamel*
  • 150 g. fintskårne grønne bønner*
  • 1/2 bundt skåret forårsløg eller et lille finthakket rødløg*
  • 1 håndfuld hakket frisk koriander (kan udelades eller erstattes af persille)
  • 2-3 tsk rød karrypasta*
  • 1 spsk fiskesauce kan erstattes med almindelig salt*
  • 2-3 spsk smagsneutral olie til stegning*

Servering

  • sur-sød chilisauce* til servering
  • hakkede peanuts
  • kogte ris eller nudelsalat

Sådan gør du

  • Skær bønner og forårsløg i fine skiver. Hak koriander.
  • Bland alle ingredienser sammen. Tilsæt evt lidt ekstra maizenamel, hvis konsistensen er meget lind.
  • Opvarm en panden med 1 spsk olie.
  • Sæt fiskefarsen på panden med en spiseske. Steg evt. en lille frikadelle først og smag til, juster farsen om nødvendigt.
  • Steg fiskefrikadellerne i 2 omgange (alt efter hvor mange du kan have på panden ad gangen)
  • Server med frisk koriander, hakkede peanuts og chilisauce samt kogte ris eller nudelsalat.