Go Back
+ servings
Blomkålstabouleh
Udskriv
Endnu ingen stemmer

Blomkålstabouleh

Blomkålstabouleh er revet blomkål med en lækker citrusdressing samt tranebær, tomater, masser af persille og ristede mandler
Ret: Salat, Tilbehør
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 2 tomater
  • 1 dl tørrede tranebær eller rosiner
  • 1 bundt bredbladet persille
  • Evt. 20 grofthakkede mandler

Dressing:

  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Riv blomkålen på den grove side af rivejernet. Eller kør den i foodprocessoren.
  • Skær tomaterne i tern og hak persillen.
  • Bland det hele i en stor skål.
  • Pisk dressingen sammen og hæld den over tabouleh'en.
  • Rist mandlerne et par minutter på en tør pande og hak dem groft. Drys med mandlerne, hvis vil have lidt ekstra crunch.