Go Back

Hotdogs i squash-æggewrap

Lidt sundere hotdogs med alt det klassiske tilbehør, men rullet i en lækker squash-æggewrap i stedet for klassiske hotdogbrød.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1 squash mellemstor
  • 5 spsk kikærtemel kan erstattes af hvedemel
  • 75 g revet ost
  • 1/2 tsk salt og peber
  • 1/2 spsk oregano

Til hotdogs

  • 4 gode pølser
  • Syltede rødløg eller almindelige rå løg ristede løg, ketchup, remoulade, sennep, agurkesalat.
  • Har du lyst kan du også tilføje lidt snittet iceberg.

Sådan gør du

  • Skyl squashen og riv den på den grove side af rivejernet. Drys med lidt salt og lad den stå i et dørslag/si.
  • Pisk alle de resterende ingredienser til en tyk pandekagedej.
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Pres så meget æde som muligt ud af squashen. Det gøres nemmest i et rent viskestykke. Rør squashen i pandekagemassen.
  • Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel pandekagemassen deri. Stil pladen i ovnen i ca 20 minutter til massen er helt gennembagt. Pandekagen hæver op under bagning, men det lægger sig igen, når den kommer ud af ovnen.
  • Imens pandekagen bager, grilles pølserne på grillen eller på en grillpande.
  • Skær pandekagen i fire dele og saml en hotdog pr.person.